Tuşla

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Çağrı merkezlerindeki uzun bekleme süreleri ve tuşlama aşamalarını kolayca atlatabilirsiniz.

Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen Tuşla uygulamasıyla, çağrı merkezlerine yapacağınız aramalarda bekleme sorununa son verebilirsiniz.

Firmaların çağrı merkezlerini herhangi bir nedenden dolayı aradığımızda, ilgili departmana ulaşmak için bir sürü tuşa basmamız gerekiyor. İlgilendiğimiz departmana kolayca ulaşabileceğimiz çağrı merkezleri mevcut, fakat bazılarında kolay kolay bulamadığımız zamanlar da oluyor. Bu sorunun çözümü için geliştirilen Tuşla uygulaması; bankalar, GSM şirketleri, kargo şirketleri, alışveriş siteleri, hava yolları gibi 400 firmanın çağrı merkezine ulaşabilme imkanı sunuyor. Firmayı seçtikten sonra, hangi hizmeti almak istiyorsanız seçerek, uygulamanın çağrı merkezini arayıp sizin yerinize tuşlama yapmasını sağlayabilirsiniz.

Çağrı merkezlerindeki departmanlara kolayca ulaşma imkanı sunan ve bekleme sorununu büyük ölçüde azaltan Tuşla uygulaması 44 farklı firmanın menülerini görsel olarak da sunuyor. Uygulama üzerinden ulaşabileceğiniz firmalar; 444Çiçek, Çiçek Sepeti, Kliksa, n11, Sahibinden, Trendyol, Akbank, Denizbank, Halkbank, Odeabank, Yapı Kredi, Alo ASİST, Pronet, Anadolu Jet, Atlas Jet, Kamil Koç, Metro Turizm, Pamukkale Turizm, Pegasus, TCDD, THY, Varan, Aras Kargo, MNG Kargo, UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Avea, Turkcell, Vodafone, AXA Sigorta, D-Smart, Türksat Kablo, ETS Tur, Jolly Tur, Tatil.com, Mediamarkt, Migros, Teknosa, Vatan Bilgisayar, Medipol Hastaneleri, Samsung, Superonline, Türk Telekom, Tuttur.com…

Volkan Yılmaz

Tuşla

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
317 TOPLAM İNDİRME

Tuşla uygulaması ile çağrı merkezlerinde beklemeden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Tart İnternet Teknolojileri şirketinin iPhone için geliştirdiği Tuşla uygulaması, çağrı merkezinde bekleme uzun süre bekleme sorununu çözümleyen ücretsiz bir uygulamadır. Yenilikçi arayüze sahip uygulama sayesinde çağrı merkezlerinde vakit kaybetmeden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüze sahip çağrı merkezi yardımcısı Tuşla ile bankalardan hava yollarına, iletişim şirketlerinden kargo şirketlerine, alışveriş sitelerinden teknoloji sitelerine birçok firmanın çağrı merkezine hızlıca ulaşabilir, almak istediğiniz hizmeti seçebilir ve bıktaran numara tuşlama problemini yaşamadan işleminizi sonlandırabilirsiniz. Bir sorun oluşması durumunda öneri kutusu bölümünü kullanabilirsiniz.

Çağrı merkezinin ilgili birimine ulaşmak için numara tuşlama işlemini önemli ölçüde kısaltan Tuşla uygulaması, firmaları kolayca bulmanızı sağlayan arama fonksiyonuna da sahiptir. Arama kutusunu kullanarak ilgili firmanın çağrı merkezi işlemlerine hızlıca erişebilirsiniz.

2.3.5 sürüm yenilikleri:

  • Çağrı merkezlerinin numaralarını güncellemeleri durumunda anında haberdar olun.
  • Menüler güncellendi.
  • Görsel açıdan iyileştirmeler yapıldı.
  • Yeni özellikler eklendi.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Screen Off Pro

    Android cihazlarınızın ekranını tek bir tuşla kilitleyecek kısayollar oluşturabilirsiniz.
  • Mobile Data On Off

    Mobile Data On Off, mobil internet kullanımı tek bir tuşla açıp kapayabileceğiniz ücretsiz ve pratik bir Android uygulaması.
  • Slider Widget

    Slider Widget, Android cihazlarınızın ekran parlaklığını ve ses kontrolünü ana sayfa üzerinde tek tuşla yapabilmenizi sağlayan ücretsiz bir widget.
  • Do Note

    Do Note uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda tek tuşla notlarınızı tutabiliyorsunuz.
  • Samsung Device Maintenance

    Samsung Device Maintenance uygulaması ile Android cihazlarınızın performansını birkaç tuşla artırabilirsiniz.
  • HeyTell

    Android akıllı telefonunuz sayesinde tek tuşla arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz.
  • Ichi

    Ichi Android için tek tuşla oynanan bir bulmaca oyunudur.
  • Repost & Save for Instagram

    Instagram'daki fotoğraf ve videoları tek bir tuşla indirebilir, diğer sosyal medya platformlarında reklamsız olarak paylaşabilirsiniz.