Tvnet Online Media Center

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
40,930 TOPLAM İNDİRME
1.98 MB DOSYA BOYUTU

0 Canlı Tvnet Online Media Center size, bir web tv den yada web radyodan daha ötesini sunar. 800 'den fazla Canlı TV ve canlı radyo yayınlarının yanı sıra sinema, dizi, müzik, klip, eğlence, komedi, canlı web kameraları, gazete, video, oyun T

Üretici Açıklaması:

800 `den fazla Canlı TV ve canlı radyo yayınlarının yanı sıra sinema, dizi, müzik, klip, eğlence, komedi, canlı web kameraları, gazete, video, oyun TvNetOnline Media Center kullanıcılarıyla buluşuyor.

Tamamen ücretsiz bu yazılım sayesinde, Türkiye ve dünyadan ulusal ve yerel, Türkçe ve yabancı tv, radyo yayınlarını masaüstünüzde bir tıklamayla izleyecek ve dinleyeceksiniz.

Türkiye ve dünyayı canlı kamera görüntüleri ile oturduğunuz yerden izleyeceksiniz. Şık tasarımı ve otomatik kanal listesi güncelleme özelliği ile çok seveceksiniz.

Not: Vista seçeneğini indirmek için lütfen tıklayınız

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • J. River Media Center

    J. River Media Center müzik dinleyebileceğiniz, filmlerinizi izleyebileceğiniz ve fotoğraflarınızı görüntüleyebileceğiniz başarılı bir çoklu medya oynatıcısıdır.
  • AV Media Uploader

    AV Media Uploader ile video dosyalarınızı internet üzerine kolayca yükleyebilirsiniz.
  • Media Companion

    Media Companion film ve dizi arşivlerinizi yönetmek için kullanabileceğiniz taşınabilir ve ücretsiz bir yazılım. Her tür detaylı bilgiyi sizin için bulan program XBMC medya oynatıcısıyla uyumlu olarak kullanılabiliyor.
  • MediaPortal

    MediaPortal açık kaynak kodlu, bilgisayarınızı çok gelişmiş bir media center'a dönüştürebiliceğiniz bir yazılım
  • Vectir

    Vectır Bluetooth veya Kızılötesi (IR) özelliğine sahip cep telefonlarınızdan Winamp, iTunes, Windows Media Player vb. diğer uygulamaların kontrolünü sağlayan bir uzaktan kumanda uygulamasıdır.
  • Pop Up Blocker Pro Rich Media Ads Edition 5.0

    pop-up blocker programı arıyorsanız bu program tam size göre.
  • Absolute Media Library

    Elinizdeki fiziksel medya arşivlerinin envanterini tutmak ve kataloglamak için kullanabileceğiniz ücretsiz programlardan bir tanesi.
  • Plex Media Center

    PC, Mac, Android ve Apple mobil cihazları ve LG Electronics'in 2011 model akıllı televizyonları ile uyumlu çalışabilen, hem çevrim içi hem çevrim dışı medya dosyalarını yönetebilen bir program.rn