Tweak-8

DENEME SÜRÜMÜ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
293 TOPLAM İNDİRME

Tweak-8 yazılımını kullanarak Windows 8 işletim sisteminiz üzerinde performans iyileştirmeleri yapabilirsiniz.

Tweak-8 isimli bu kapsamlı yazılım, Windows 8 kullanıcıları için özel olarak tasarlanmıştır. Kullanıcılara bilgisayarlarını kişiselleştirme, optimize etme ve dolayısıyla daha verimli kullanma konusunda yardım etmek için pek çok araca sahip olan bu yazılımı ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Memnun kalmanız halinde tam sürümü indirmek mümkün.

Gelelim programın tam olarak ne işe yaradığına. Öncelikle bu yazılım kullanıcılara sistem ayarları üzerinde tam yetki veriyor. Üstelik sunulan tüm bu yetkiyi kullanmak birkaç hızlı mouse tıklamasından daha fazla bilgi gerektirmiyor. Yani sisteminizi optimize etmek için teknik bilgiye sahip olmanız gerekmiyor.

Tweak-8’i kullanarak işlemci çalışma hızınızı artırabilir, performans üzerinde çeşitli düzenlemeler yapabilir ve internet bağlantı hızınızı bile artırabilirsiniz. Performans geliştirmelerine ek olarak Tweak-8 ile aynı zamanda işletim sisteminizin nasıl görüneceğine de siz karar vereceksiniz.

Kolay kullanılır ve sade bir arayüze sahip olan Tweak-8, sistemini daha verimli kullanmak isteyen herkesin rahatlıkla başvurabileceği bir program. İndirme butonuna tıkladığınız anda üreticinin sitesine yönlendirileceksiniz. E-posta adresinizi belirttikten sonra gelen kutunuza düşen mailde yer alan linke tıklayarak indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Tweak

    Windows'un performansını ve kullanım verimliliğini arttırmak için ihtiyacınız olan özelliklerin bulunduğu profesyonel bir sistem aracı olan Easy Tweak ile istediğiniz tüm özellikler elinizin altında olacak.
  • WINner Tweak 3 Pro

    Windows işletim sistemini küçük ayarlamalarla optimize eden WINner Tweak ile bilgisayarınızda hem performans hem de güvenlik artırıcı düzenlemeler yapabilisiniz.
  • Tweak Manager

    Kullandığınız işletim sistemi hakkında fazla bilginiz olmadığı halde birkaç ince ayar yaparak hızını arttırmak istiyorsanız aradığınız program Tweak Manager.
  • Tweak-XP Pro

    Tweak-XP Pro sizin için Windows XP işletim sisteminizi en iyi hale getirirken gizli kalan tüm özelliklerini ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor.
  • Magic Tweak Türkçe Yama 2.60

    Program Mükemmel Bir Windows Düzenleme Aracı. Windows İşletim Sisteminizdeki Gizli Kalmış Tüm İnce Ayarlarınızı Bu Programla Çok Kolay Bir Şekilde Yapacaksınız.
  • Magic Tweak

    Program mükemmel bir Windows düzenleme aracı. Windows işletim sisteminizdeki gizli kalmış tüm ince ayarlarınızı bu programla çok kolay bir şekilde yapacaksınız...Tertemiz ve kişiselleştirdiğiniz bir Windows ile daha eğlenceli oturumlar a
  • Advanced XP Tweak

    Advanced XP Tweak Güçlü ve Kolay Bir Sistem Aracıdır.
  • ASUS GPU Tweak

    ASUS GPU Tweak ile Asus ekran kartınızın performansını arttırabilirsiniz