Tweetium

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
202 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Tweetium, Windows platformundaki en iyi Twitter istemcisi.

Tweetium, hem dokunmatik hem de klasik Windows 8.1 cihazlarda kullanılabilen bir Twitter istemcisi.

Kolay kullanılabilirliği ve sorunsuz çalışmasının dışında resmi Twitter uygulamasında olmayan birçok özelliği bünyesinde barındıran Tweetium, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınızda kullanabileceğiniz en iyi Twitter istemcisi. Tabii ki Windows platformu için Twitter’ın hazırladığı resmi bir uygulama mevcut ve Türkçe dil desteği ile geliyor ancak sürekli olarak güncellenmediğinden keyifli bir sosyal ağ deneyimi sunmuyor. Tweetium ise bu platformdaki açığı kapatıyor.

Gündemi takip etmek, dünya genelinde olan bitenden anından haberdar olmak, eğlenmek için Twitter’ı kullanan biriyseniz Tweetium kesinlikle en iyi seçenek. Yedi hesaba kadar destek vermesi, anlık bildirimleri kusursuzca iletmesi, üçüncü parti medya türlerini paylaşmaya izin vermesi, zengin bir arama bölümü bulundurması, çoklu pencere desteği sunması, Tweetler – zaman akışı – listeler ve aramalar arasında kolaylıkla geçiş yapma izni vermesi ve daha pek çok resmi Twitter uygulamasında bulunmayan özellik ile geliyor.

Windows 8 kullanıcısı olarak siz de benim gibi resmi Twitter uygulamasını çok yetersiz buluyorsanız Tweetium’u kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

Tweetium

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Tweetium, resmi Twitter uygulamasında olmayan özellikleri sunan başarılı bir istemci.

Tweetium, resmi Twitter uygulamasında olmayan özellikleri sunan, kolay kullanılabilir ve hızlı arayüze sahip bir Twitter istemcisi. Sürekli olarak güncellenen ve resmi Twitter uygulamasında olmayan özellikleri bünyesinde barındıran istemci Windows Phone 8.1 cihazlarla uyumlu.

Twitter’ın Windows Phone kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulaması bulunuyor ancak Android ve iOS platformundaki gibi sürekli olarak güncelleme almadığından oldukça geride. Siz de benim gibi gündemi takip etmek ve dünyanın dört bir tarafında olan bitenden anında haberdar olmak için Twitter uygulamasını kullanan biriyseniz bu durumdan kesinlikle şikayet etmişinizdir. Tweetium ise resmi Twitter uygulamasından şikayetçi olanları kesinlikle memnun edecek bir istemci.

Tweetium’u resmi Twitter uygulamasından ayıran birçok özelliği bulunuyor. Aynı anda yedi hesaba kadar giriş izni vermesi, takipçilerinizden gelen bildirimleri anında iletmesi, üçüncü parti medya türlerini paylaşmayı desteklemesi, daha detaylı bir arama bölümü sunması, kolay gezinebilir bir arayüze sahip olması Tweetium’u farklı kılan özelliklerden sadece birkaçı.

Resmi Twitter uygulamasının aksine sürekli güncellenerek hatalarını kapatan ve kullanıcılara daha iyi bir sosyal ağ deneyimi sunan Tweetium’un tek beğenmediğim yanı ücretli gelmesi oldu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DeviantArt

    DeviantArt, 7/24 sanatsal çalışmalarınızı paylaşabildiğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Tumblast

    Tumblast, sosyal paylaşım sitesi Tumblr'ı Windows platformuna taşıyan evrensel uygulama.
  • VK

    Dünyanın ikinci büyük sosyal ağ platformu VKontakte'ın Windows 8 uygulamasıdır.
  • Twitter

    Windows 10 için resmi Twitter uygulaması ile dünyada olan biteni takip edin.
  • phriz.be

    phriz.be, Windows cihazınızdan dosya ve belge paylaşmanın en kolay yoludur.
  • Foursquare

    Foursquare’in Windows 8 sürümüdür.
  • Nearby Live

    Nearby Live ile yakınınızdaki kişilerle ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz.
  • ChatON

    ChatON, Samsung'un popüler mesajlaşma uygulamasıdır.