TwistedBrush Essentials

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,405 TOPLAM İNDİRME
32.6 MB DOSYA BOYUTU

TwistedBrush Essentials içerisinde en çok kullanılan 120 adet fırça bulunduran gelişmiş kullanıcılara yönelik üretilmiş, kullanımı basit bir resim düzenleme programı.

TwistedBrush Essentials var olan dijital çizim programları arasında çok yönlü ve çok güçlü boyama motoruna sahip bir programdır. Programı kullanan kişilerin zorluk çekmemesi amacıyla dizayn edilmiştir. Programı kullanarak sıradışı fırça darbelerine sahip resimler yapabilirsiniz.

Programda pastel çizimler, suyu bulandırma, boyayı yağlandırma gibi özellikler mevcuttur. Bu özellikleri ve yüzlerce fırça modelini kullanarak birçok digital resim hazırlayabilirsiniz. TwistedBrush Essentials en çok kullanılan fırçalardan 120 tanesine sahiptir. TwistedBrush programının bu sürümü artık satılmamaktadır. Yanlızca daha önceden satın almış olan kullanıcılar içindir.

JPEG, GIF, PNG, TIFF, TGA, PCX, PSD, BMP, WMF, EMF resim formatlarını desteklemektedir. Ayrıca programın uzantısı TBR olarak belirlenmiştir.

Behlül Göktepe

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TwistedBrush Open Studio

    Profesyonel kullanıcılar için çok yönlü ve güçlü fırça motoru, basit ve kullanımı kolay arayüzü sayesinde acemi kullanıcıların da zorlanmayacağı TwistedBrush programının ücretsiz sürümü.
  • TwistedBrush Pro Studio

    Profesyonel ve orta düzey kullanıcılara yönelik hazırlanmış bir dijital çizim programı olan TwistedBrush Pro Studio, diğer çizim programlarına göre güçlü bir fırça motoruna sahip.
  • Corel Painter Essentials 4

    Evinizdeki resim stüdyosu Corel Painter Essentials yeni sürümü ile yenilenen çalışma alanları ve yepyeni özellikleri ile fotoğraflarınızı boyama, çizim ve resim yapma konularında profesyonelliğe ilk adımlarınızı attırmaya hazır. Smar
  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • Tinuous

    Tenuous sayesinde resim ve fotoğraflarınızın formatını kolayca diğer resim formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • XnView MP

    XnView MP, resim dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve resim dosyalarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.