Twisty Road!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
584 TOPLAM İNDİRME

Keyifli bir deneyim sunan beceri oyunu

Twisty Road!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bükülen yollarda ayakta kalma mücadelesi verdiğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Twisty Road!, reflekslerinizi sınayabileceğinizi bir mobil oyundur. Oyunda ekranın sağına ve soluna dokunarak topu yolun üzerinde tutmaya çalışıyorsunuz. Aşağı düşmemenız gereken oyunda camları kırarak puanlar kazanıyorsunuz. Farklı kıvrımlara sahip yollara sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Yüksek puanlara ulaştıkça farklı yolları, topları ve camları kullanmaya başlayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Keyifli bir deneyim sunan oyunda işiniz bir hayli zor. Metroda, otobüste ve her türlü toplu taşıma aracında oynayabileceğiniz Twisty Road! oyununu mutlaka denemelisiniz.

Twisty Road! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Twisty Road!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
130 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu

Twisty Road!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Reflekslerinizi sınayıp eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz bir mobil oyun olan Twisty Road!, son derece dikkatli davranmanızı gerektiriyor. Sonsuz oyun moduyla karşımıza çıkan oyunda yüksek puanlara ulaşmanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda ekranın sağına ve soluna dokunarak topu kontrol ediyorsunuz. Yoldan çıkmamaya çalıştığınız oyunda son derece dikkati olmanız lazım. Yüksek puanlara ulaştıkça farklı topların ve yolların kilitlerini açabileceğiniz oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Farklı kıvrımlara karşı dikkatli olmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Becerilerinizi sınayabileceğiniz Twisty Road! oyununu mutlaka denemelisiniz.

Twisty Road! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Twisty Arrow!

    Okları dönen daireye saplamaya çalışıyoruz.
  • Tough Road

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Slime Road

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Dancing Road: Color Ball Run!

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Disney Crossy Road

    Disney Crossy Road mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunud
  • Color Road

    Voodoo'nun top oyunu reflekslerine güvenen herkese açık.
  • Bendy Road

    Hızla yuvarlanın.
  • Twisty Wheel

    Twisty Wheel, hız ve dikkat isteyen çıldırtıcı derecede zor Android oyunu.