TypeText

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
264 TOPLAM İNDİRME
1.02 MB DOSYA BOYUTU

TypeText, yazı yazarken sıkça kullandığınız cümleleri kopyalarak tekrar yazmak istediğinizde kolayca kopyalayabileceğiniz etkili ve yararlı bir programdır.

TypeText, hafif ve kullanıcı dostu bir yazılım olarak, iş performansınızı arttırmak amacıyla hazırlanan kullanışlı ve ücretsiz bir programdır.

Özellikle işleri gereği sıkça yazı yazanlar ve bu yazılar içerisinde gün içerisinde bir çok defa aynı cümleleri kullananların işine yarayacak olan program, sıkça kullandığınız cümleleri kopyalayarak dilediğiniz zaman dilediğiniz metin editörü üzerinde kullanabilmenizi sağlamaktadır.

Hızlı yükleme işlemi sonrasında program ile çalışmaya hemen başlayabilirsiniz. Programın arayüzü oldukça basit ve sade. Bu nedenle kullanırken herhangi bir problem yaşamazsınız. Hatta daha önce bu tür bir program kullanmamış olsanız bile, TypeText'i rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yaptığınız işleri bölmeyerek, bildirim alanında sessizce çalışan program ihtiyacınız olduğunda hemen devreye girecektir.

Programı kullanarak çalışırken sıkça yazmak zorunda kaldığınız cümleleri kaydedebilirsiniz. Bu yapmak için program açıkken Ctrl+B tuşlarına basmalısınız. Birden fazla cümle kaydedebilir ve bu cümleleri dilediğiniz zaman istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Daha sonra yazı yazarken bu cümleleri kullanmanız gerektiğinde tekrar Ctrl+B yaparak kaydetmiş olduğunuz cümlelerden bir tanesini kullanabilir ve yazı yazmaya devam edebilirsiniz.

İlk başlarda biraz yadırgayabileceğiniz bir program olmasına rağmen, alışınca gerçekten hem zaman tasarrufu sağlayacak hemde işlerinizi hafifletecek olan TypeText'i ücretsiz olarak indirerek mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • Google Password Decryptor

    Google Password Decryptor popüler web tarayıcıları ve messenger gibi çeşitli Google uygulamaları tarafından saklanan Google hesabı parolalarınızı kurtaran bir programdır.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.