Ubuntu Netbook Remix

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
13,764 TOPLAM İNDİRME
947 MB DOSYA BOYUTU

Netbook dizüstü bilgisayarlar için geliştirilmiş ücretsiz bir işletim sistemi olan Ubuntu Netbook Remix ile netbook bilgisayarınızdan en yüksek verimi alabilir ve Ubuntu kalitesi ile internet deneyiminizi arttırabilirsiniz.

Netbook dizüstü bilgisayarları için geliştirilmiş olan Linux tabanlı Ubuntu işletim sistemi olan Ubuntu Netbook Remix ile artık Netbook'unuzda da Ubuntu'yu en yüksek performans ile kullanabilirsiniz. Sadece internet için geliştirilmiş küçük dizüstü bilgisayar konsepti olan Netbook bilgisayarlar için geliştirilmiş bir işletim sistemi olan Ubuntu Netbook Remix ile internet deneyiminizi Ubuntu kalitesi ile geliştirebilirsiniz.

Popüler netbook modelleri ile uyumlu donanım desteğine sahip olan Ubuntu Netbook Remix, bilgisayar sisteminizi en yüksek performansta çalıştırmanıza olanak tanıyacak şekilde tasarlanmış açık kaynak kodlamalı ücretsiz bir işletim sistemidir.

Önemli! Ubuntu Netbook Remix'in uyumlu olduğu Netbook listesini görüntülemek için buraya tıklayın.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kubuntu

    K Masaüstü Ortamı destekli bir Linux Ubuntu işletim sistemi olan Kubuntu ile Ubuntu'nun yaptığı herşeyi yapabilir ve KDE ile GNOME arasındaki farkları görebilirsiniz.
  • Ubuntu Desktop Edition

    Windows'a alternatif olan en gelişmiş özelliklere ve en kolay kullanım olanaklarına sahip açık kaynak kodlaması ile yaratılmış bir linux işletim sistemi olan Ubuntu ile ücretsiz bir işletim sistemine sahip olabilirsiniz.
  • Slax

    Slax modern, taşınabilir, küçük ve hızlı, modüler yapıda bir Linux işletim sistemidir.
  • Tails

    Tails OS, açık kaynak kodlu anonim live işletim sistemi; Linux dağıtımı.
  • Mandriva Linux

    Eski adı Mandrake olan Linux sürümünün yeni adıyla 2007 Beta 2 versiyonu yayınlandı.
  • Pardus

    Linux platformu için geliştirilen yerli işletim sistemi Pardus donanımsal olarak güçlendirdiği yeni sürümünü kolay kullanım özellikleriyle birleştirerek kullanıcıların beğenisine sundu.
  • Pardus Çalışan CD

    Bilgisayarınızda hiçbir değişiklik yapmadan, kurulum gerçekleştirmeden Türk işletim sistemi Pardus'u denemek veya kullanmakistiyorsanız Pardus Çalışan CD versiyonu en son güncellemeler ve özellikler ile Pardus'u size sunmaya hazır.