UC Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.4/5 ZİYARETÇİ
40,012 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

Masaüstü tarayıcılarına katılan UC Browser son derece iddialı ve kullanımı kolay bir alternatif olarak dikkat çekiyor.

Mobil cihazların en popüler tarayıcılarından biri olan UC Browser, daha önce Windows 8 uygulaması olarak bilgisayarlara ulaşmıştı ancak bu kez gerçek bir masaüstü uygulaması çıkartan ekip Windows 7'de de akıcı bir şekilde çalışacak bir tarayıcıyı PC kullanıcılarına sunuyor.

Mobil versiyonuyla uyumlu bir deneyim sunmak konusunda iddialı olan tarayıcı; Android, iOS ve Windows Phone kullanıcılarının telefonlarında veya tabletlerinde sahip oldukları yer imlerini direkt masaüstü tarayıcısına aktarmayı başarıyor. Mobil sürümlerdeki gibi ücretsiz olarak sunulan UC Browser, uzun senelerdir büyüyen ve sessizce piyasanın devi olan rakiplerine yaklaşan bir tarayıcı.

Modern bir tarayıcının aranan özelliklerini UC Browser ile rastlamanız mümkün. Gizli pencere, eklenti desteği, yer imleri yöneticisi gibi fonksiyonların tamamını bünyesinde barındıran tarayıcı mobil platformundaki deneyimini de masaüstüne getirmiş. Bu konuda en çok dikkat çeken kontrol seçeneği sağ tıklama ile yapacağınız sürükleme hareketlerine komutlar atayabilmeniz.

Son derece şık ve kolay anlaşılır bir arayüze sahip olan UC Browser'ın Chrome, Firefox ve Opera gibi tarayıcılardan ders aldığını görmek mümkün. Sevilen Firefox butonuna benzer bir sembolu sol üst kıma yerleştiren tarayıcı, burayı tıklamanız durumunda Opera'dan alışık olduğunuz bir seçenekler menüsü sunuyor. Bununla birlikte sekmelerin tasarımı oldukça farklı olsa da görsellikte Google Chrome'dan esintiler yakalamak mümkün.

Sağ üst kısımda bulunan çamaşır ikonunu tıklamanız durumunda yeni bir sekmede size önerilen bir tema listesi çıkıyor. Az çeşit olsa da her yaş grubuna hitap edecek renkerle ve tasarımlarla verilen hazır temaların kalitesinin çok iyi olduğunu iddia etmek zor değil. Kurar kurmaz, diğer tarayıcılarınızın yer imlerini içe aktarma işlemini saniyeler içerisinde gerçekleştirirken Adobe Flash gibi eklentiler için zahmete girmenize gerek yok. UC Browser kullanır kullanmaz Facebook ve YouTube videolarını izleyebiliyorsunuz.

Yarıda kalan indirme işlemlerinizi sonradan tekrar yürütebileceğiniz akıllı dosya yöneticisi sayesinde bağlantının koptuğu yerden işleminize devam edebiliyorsunuz. Daha akıcı bir sörf deneyimi için de, tercih etmeniz durumunda, sık dolaştığınız sayfalar sizin için önyükleme işlemiyle geliyor ve tıkladığınız andan itibaren dilediğiniz sayfaya ulaşabiliyorsunuz.

Bulut senkronizasyon seçeneğini başka bir programa ihtiyaç duymadan halledebilen UC Browser, mobil cihazınızda severek takip ettiğiniz bağlantı adreslerini yer imi olarak masaüstüne taşımanızı kolaylaştırıyor. Bunun için yapmanız gereken tek işlem, yer imleri çubuğunun en sağında yer alan ikona tıklamak.

Eski tarayıcılarınızdan sıkıldıysanız ve yeni bir alternatif tarayıcı arıyorsanız UC Browser merakınızı gidermeye değecek bir seçenektir.

Alper Çetiner

UC Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32,473 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

UC Browser mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz zengin özellikli ve hızlı bir internet tarayıcısıdır

UC Browser eğer mobil cihazlarınızda internet üzerinde hem hızlı gezinti yapmak hem de kullanışlı özelliklerden faydalanmak isterseniz kullanabileceğiniz bir mobil internet tarayıcısı.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz UC Browser'ı varsayılan Android web tarayıcınız yapmanız için birçok geçerli nedene sahipsiniz. Sade ve şık bir arayüze sahip olan UC Browser hızlı internet tarayıcısı arayışlarınıza cevap verebilen bir uygulama. UC Browser diğer internet tarayıcılarına göre yüzde 20 hızlı gezinti yapmanızı sağlayabiliyor.

UC Browser'ı tercih etmenizi sağlayabilecek en büyük özellik uygulamanın Facebook bildirimlerinizi tarayıcınız kapalı olsa bile size iletebilmesi. Bu sayede telefonunuza ek bir Facebook uygulaması yükleme derdinden kurtuluyorsunuz. Ayrıca UC Browser üzerinden Facebook mesajlarınıza göz atabilir, sadece mesaj okumak ve göndermek için Facebook Messenger uygulamasını Android telefon veya tabletinize yükleme derdinden kurtulabilirsiniz.

UC Browser video oynatma işlemlerinde kullanıcılara video çözünürlüğünü belirleme imkanı sunuyor. Bu sayede internet veri kullanımınızı denetleyebiliyor veya daha kaliteli bir şekilde video seyredebiliyorsunuz.

UC Browser içerisinde yer alan temelarla tarayıcınızı kişiselleştirmenize imkan veriyor. Bunun yanında kendi fotoğraflarınızı kullanarak kendi temalarınızı da yaratabilirsiniz.

UC Browser'ın diğer özellikleri şu şekilde:

  • Parmak hareketleriyle sekme kontrolü
  • Gizli gezinti yapabilme
  • Çoklu dosya indirme, otomatik olarak kesilen indirmeleri yeniden başlatma
  • Gece modu ile daha iyi okunabilirlik
Can Erdil Şentürk

UC Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,548 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

UC Browser zengin özellikleri yüksek gezinti hızıyla birleştiren bir mobil internet tarayıcısıdır

UC Browser eğer internette hızlı bir şekilde gezinti yapmak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil internet tarayıcısı.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu hızlı internet tarayıcısı internet gezintilerinizi daha keyifli ve rahat bir şekilde yapmanızı mümkün kılıyor. Tam HTML 5 desteğine sahip olan UC Browser klasik internet tarayıcınızın gezinti hızından memnun değilseniz deneyebileceğiniz güzel bir alternatif.

Dahili bir video oynatıcısına sahip olan UC Browser'ın en kullanışlı özelliği video indirme desteği. UC Browser içerisinde seyredebildiğiniz herhangi bir videoyu çevrimdışı olarak seyredebilmeniz için kaydedebiliyorsunuz ve internetiniz olmadığı zamanda bu videolara göz atabiliyorsunuz.

UC Browser internet üzerinden dosya indirme hızınızı artırabilmekte. Uygulamanın sahip olduğu bulut tabanı ile dosya indirme işlemleri daha çabuk sonlanıyor. Çoklu dosya indirme desteğine de sahip olan UC Browser ile indirilecek dosyaları sıralayabilir ve otomatik olarak inmelerini sağlayabilirsiniz.

Eğer intenret tarayıcınızın klasik görünümü yerine farklı bir görünüm kullanmak isterseniz UC Browser'ın sahip olduğu tema desteği hoşunuza gidecektir. UC Browser farklı temaları kullanarak tarayıcınızın görünümünü kişiselleştirmenizi mümkün kılıyor.

UC Browser'ın diğer özellikleri şu şekilde:

  • Gece modu ile daha rahat yazı okuyabilme
  • Gizli gezinti yapabilme
  • Kolay paylaşım yuapabilme
  • WiFi üzerinden bilgisayarınız ve telefonunuz, tabletiniz arasında dosya paylaşabilme
Can Erdil Şentürk

UC Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
10,030 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

UC Browser, Windows Phone platformunda en çok kullanıcısı bulunan web tarayıcısı.

Windows Phone cihazınızın varsayılan internet tarayıcısında bir sorun oluştuğunda kullanabileceğiniz ilk web tarayıcısı olarak kesinlikle UC Browser derim. Hız, sadelik ve gizliliği bir arada sunan web tarayıcı sürekli olarak güncelleniyor ve de bu güncellemeler sadece hata düzeltmeleri veya iyileştirmelere yönelik değil.

UC Browser’ın Windows Phone platformundaki en başarılı web tarayıcılarından biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Gerek güncel cihazlara uygun hazırlanmış sade ve modernliği birleştiren arayüzü, gerekse de kolay kullanılabilir ve hızlı olması ile öne çıkan web tarayıcısında diğer tarayıcılarda bulunmayan birçok özelliği mevcut.

Gezinme esnasında beğendiğiniz bir görsel veya belgeyi doğrudan hafıza kartına indirebilmeniz, indirme işleminin cihazınız kilitli durumda iken bile devam etmesi, masaüstü mod sayesinde gezdiğiniz sitelerin sadece mobil sürümlerini görmek durumunda kalmamanız, indirdiğiniz dosyaları Bluetooth veya Karekod ile paylaşabilmeniz, tema ve duvar kağıdı seçenekleri UC Browser’ın en beğendiğim özellikleri. Bunun yanında tabii ki web sitelerini hızlı bir şekilde açabilmesi ve gizli modda gezinme imkanı vermesi de güzel özellikler.

Siz de benim gibi akıllı telefonunuzla gelen web tarayıcısını güvenlik açıklarından dolayı kullanmamayı tercih eden biriyseniz UC Browser, Windows Phone telefonunuzda kullanabileceğiniz en başarılı web tarayıcısı.

Erkan Calp

UC Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
6,578 TOPLAM İNDİRME
0.64 MB DOSYA BOYUTU

150 ülkede toplam 300milyon kullanıcıya ulaşmış Android için geliştirilmiş hızlı ve akıllı bir mobil tarayıcıdır.

UC Browser, 150 ülkede toplam 300 milyon kullanıcıya ulaşmış mobil web tarayıcısıdır. UC Browser'ın sloganı "fazla beklemeden websitelerinde gezinin."  About.com'un 2011 ve 2012 yılında En iyi tarayıcı ödüllerini kazanan UC Browser, hızlı ve akıllı bir tarayıcı olarak karşımıza çıkıyor.

Genel Özellikleri:
-Çoklu dokunmatik: Parmak hareketleriniz ile önceden tanımlanan fonksiyonları çalıştırabilirsiniz. Tarayıcıyı açma, kapatma, sayfalar arası gezinti, ileri - geri fonksiyonlarına parmaklarınızla hükmedebilirsiniz.
-VOX(sessli kontrol): UC Browser, parmaklarınızın yorulduğu anda sesli komutlarıda dinleyerek istediklerinizi yerine getirir. 
-Bulut Hızlandırıcı: Sürekli güncelenen kök fonksiyonları sayesinde daha hızlı web gezintilerine çıkabilirsiniz.
-RSS Okuyucu: İçinde basit bir rss okuyucu ile beraber gelir.
-Otomatik odaklama: Özellikle reklamlara boğulmuş sayfalarda içeriği ön plana çıkaratarak reklamları görünürlüğünü azaltır. Bu sayede daha temiz bir syafada direkt istediğiniz içeriği okumanızı sağlar.

Tuna Aras

UC Browser

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
44,537 TOPLAM İNDİRME
1.85 MB DOSYA BOYUTU

150 ülkede toplam 300milyon kullanıcıya ulaşmış Android için geliştirilmiş hızlı ve akıllı bir mobil tarayıcıdır.

UC Browser, 150 ülkede toplam 300 milyon kullanıcıya ulaşmış mobil web tarayıcısıdır. UC Browser'ın sloganı "fazla beklemeden websitelerinde gezinin."  About.com'un 2011 ve 2012 yılında En iyi tarayıcı ödüllerini kazanan UC Browser, hızlı ve akıllı bir tarayıcı olarak karşımıza çıkıyor.

Genel Özellikleri:
-Çoklu dokunmatik: Parmak hareketleriniz ile önceden tanımlanan fonksiyonları çalıştırabilirsiniz. Tarayıcıyı açma, kapatma, sayfalar arası gezinti, ileri - geri fonksiyonlarına parmaklarınızla hükmedebilirsiniz.
-VOX(sessli kontrol): UC Browser, parmaklarınızın yorulduğu anda sesli komutlarıda dinleyerek istediklerinizi yerine getirir. 
-Bulut Hızlandırıcı: Sürekli güncelenen kök fonksiyonları sayesinde daha hızlı web gezintilerine çıkabilirsiniz.
-RSS Okuyucu: İçinde basit bir rss okuyucu ile beraber gelir.
-Otomatik odaklama: Özellikle reklamlara boğulmuş sayfalarda içeriği ön plana çıkaratarak reklamları görünürlüğünü azaltır. Bu sayede daha temiz bir syafada direkt istediğiniz içeriği okumanızı sağlar.

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baidu Browser

    Baidu Browser, dahili torrent istemcisi ve medya indirme aracına sahip hızlı, hafif bir internet tarayıcısı.
  • DuckDuckGo

    DuckDuckGo, güvenli arama motoru ve web browser olarak Windows, Mac, Android, iOS kullanıcılarının favorilerinden.
  • Ghost Browser

    Ghost Browser, tek bir pencere ile farklı hesaplarınızı kontrol etme imkanı sunan bir internet tarayıcısıdır.
  • CLIQZ Browser

    CLIQZ Browser, masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz hızlı ve güvenli bir internet tarayıcısıdır.
  • Columbus Web Browser

    Columbus Web Browser kullanışlı, güvenli ve hızlı bir internet tarayıcısıdır
  • Torch Browser

    Torrent Browser sade ve şık arayüzünün arkasında Chromium altyapısıyla güçlendirilmiş akıllı bir web tarayıcısıdır.
  • Yandex Browser Fenerbahçe

    Yandex Browser Fenerbahçe, Fenerbahçe sevdalıları için takımlarının temasına sahip bir internet tarayıcısı.
  • Yandex Browser Galatasaray

    Yandex Browser Galatasaray, Galatasaray taraftarları için özel hazırlanmış internet tarayıcısı.