Ulead Photo Express

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52,679 TOPLAM İNDİRME
191.37 MB DOSYA BOYUTU

Ulead Photo Express kapsamlı resim düzenleme seçeneklerine yer veren bir resim editörüdür

Ulead Photo Express kullanıcılara gelişmiş bir resim gösterici olarak yardımcı olan ve içerisinde zengin fotoğraf düzenleme seçeneklerine yer veren bir resim editörü.

Ulead Photo Express kullanarak bilgisayarınızdaki veya harici disk gibi taşınabilir medyalarınızdaki fotoğraflara hızlı bir şekilde göz atabilirken bu fotoğraflar üzerinde çeşitli değişiklikler yapabiliyorsunuz. Program içerisinde 800'den fazla fotoğraf efektine yer veriyor ve bu hazır fotoğraf efektleri sayesinde resimlerinizin renk ayarlarını değiştirerek daha hoş görünen fotoğraflar yaratabiliyorsunuz. Bunun yanında fotoğraflara yazı ekleme, çerçeveler ekleme, damgalar ve imzalar ekleme gibi işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Ulead Photo Express kırmızı göz düzeltme gibihata düzeltme işlemlerini gerçekleştirmenizi de mümkün kılıyor.

Ulead Photo Express 20'nin üzerinde resim formatını destekliyor. Program ayrıca içerisinde yer alan medya oynatıcı sayesinde video ve ses dosyalarınızı da oynatabilmekte. Ulead Photo Express kullanarak slayt gösterisi hazırlamanız da mümkün. Programı kullanarak hazırlayacağınız slayt gösterilerinin arkaplanlarına ses dosyaları, müzikler veya videolar ekleyebilirsiniz.

Ulead Photo Express resim boyutlandırma gibi standart işlemleri gerçekleştirmenize izin vermekte. Eğer her ihtiyacınıza karşılık veren tek bir resim editörü arıyorsanız Ulead Photo Express'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CompuPic Express v.6.23

    CompuPic Express bilgisayarınızdaki tüm resim dosyalarını ve İnternet tarayıcınızla gezindiğiniz web sitelerinin ekran görüntülerini dakikalar içerisinde bulur ve görüntüler.
  • Photo Supreme

    Photo Supreme ile dijital fotoğraf arşivinizi düzene sokabilirsiniz
  • AlgoLab Photo Vector v.1.98.65

    Algolab Photo Vector; resimler üzerinde vektörel çalışmalar yapabileceğiniz bir programdır.
  • Maverick Photo Viewer

    Maverick Photo Viewer, bilgisayarınızdaki fotoğrafları görüntülemek ve organize etmek için kullanabileceğiniz basit, hızlı bir program.
  • StudioLine Photo Basic

    StudioLine Photo Basic ile fotoğraflarınızı tarihe ve belirlediğiniz etiketlere göre saklayabilir ve basit düzenleme işlemleri yaparak yüksek kalitede bastırabilirsiniz.
  • Photo Gadget Pro 2.0

    Photo Gadget Pro sağ tıklama menüsüne yerleşen ve resimlerinizi yeniden boyutlandırma, yeniden adlandırma, efekt verme gibi özellikleri kolay bir şekilde uygulayabileceğiniz bir yazılımdır.
  • 3D Photo Browser Light

    Fotoğraflarınızı, videolarınızı ve ses dosyalarınızı gösterebilecek, "hepsi bir arada" diyebileceğimiz bir programdır.
  • Ulead SmartSaver Pro

    Smart Saver ile internet üzerinden yayınlamak istediğiniz grafiklerinizi kolay bir şekilde düzenleyebileceksiniz.