Ultimate Windows Tweaker 4

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,041 TOPLAM İNDİRME
0.68 MB DOSYA BOYUTU

Windows 10'da yaşadığınız sorunları Ultimate Windows Tweaker 4 uygulamasıyla çözebilirsiniz.

Ultimate Windows Tweaker 4 uygulamasıyla Windows 10 cihazlarınızdaki çeşitli sorunları tespit ederek anında çözebilirsiniz.

Bilgisayarlarımızda zaman zaman çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu sorunların kaynağını tespit ettikten sonra sorunun çözümü daha kolay bir hal alsa da, bazen bu o kadar da kolay olmuyor. Bilgisayarlar ile arası çok iyi olmayanları da düşünürsek, ek bir araç kullanmak gerçekten faydalı olacaktır. Ultimate Windows Tweaker 4 uygulaması da, Windows 10’daki sorunları ele alarak çözmenizde yardımcı olan bir düzeltme ve onarım aracı olarak öne çıkıyor.

Gizlilik ve güvenlik, kişiselleştirme, kullanıcı hesapları, performans, bağlam menüsü gibi başlıklar altında 200’ün üzerinde düzeltme aracı içeren uygulamada, sorun yaşadığınız kategoriye tıklayarak sıralanan onarım araçlarını kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızda çok az yer kaplayan ve oldukça basit bir arayüz sunan Ultimate Windows Tweaker 4 uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultimate Windows Tweaker

    Ultimate Windows Tweaker, bilgisayarınızın görünüm, performans ve güvenlik ayarlarına ince dokunuşlar yapabileceğiniz kolay kullanımlı ve etkili bir programdır.
  • Windows Tweaker

    Windows Tweaker ile Windows işletim sisteminizin ince ayarlarını yaparak bilgisayarınızı daha verimli olarak kullanabilirsiniz.
  • IE9 Tweaker

    Henüz beta sürümünde olan Internet Explorer 9'un bazı özelliklerini düzenlemek için size yardımcı olacak küçük bir araç IE9 Tweaker. Favoriler, sekmeler ve indirme özellikleri gibi özellikleri kişiselleştirmenizi kolaylaştıran araç sa
  • SSD Tweaker

    SSD hard diskler bulunan bilgisayarlarda Windows içerisinde bu tür depolama birimleri ile iligili ayarlamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapabileceğiniz küçük bir uygulama.
  • PC Tweaker

    PC Tweaker internet ve oyun hızınızı normalden biraz daha arttırmaya yarıyan bir programdır.
  • Outlook Express Tweaker

    Outlook Express' in Gizli Ayarlarına Ulaşın
  • Advanced SystemCare Ultimate

    Advanced SystemCare Ultimate programı ile Windows bilgisayarınız hem güvenli hem de hızlı!
  • 7+ Taskbar Tweaker

    7+ Taskbar Tweaker görev çubuğunda değişiklikler yapmanıza imkan tanıyan bir programdır