UNCHARTED: Fortune Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
308 TOPLAM İNDİRME
145 MB DOSYA BOYUTU

UNCHARTED: Fortune Hunter, servet avcısı Nathan Drake'in maceraları üzerine kurulu Android oyunu.

UNCHARTED: Fortune Hunter, PlayStation kullanıcılarının vazgeçmediği aksiyon oyununu Android cihazlarımıza taşıyor. Oyunun baş karakteri Nathan Drake’in kayıp hazineleri ortaya çıkarma çabası mobil oyunda da karşımıza çıkıyor. Tarihin en azılı korsanları, hırsızları, maceraperestlerini atlatıp servete ulaşmak elbette kolay olmuyor.

PlayStation’a özel olarak geliştirilen aksiyon yüklü oyun Uncharted’ın mobil sürümü – Hitman gibi – farklı türde karşımıza çıkıyor. Aksiyon öğeleri geri plana atılıp bulmaca öne çıkarılmış. Yüzlerce bölüm boyunca tuzaklarla dolu platformlarda mekanizmaları harekete geçirip aradığımız değerli objeye ulaşmaya çalışıyoruz. Objeye ulaşmak çok kolay olmuyor çünkü etrafımızda ilerledikçe harekete geçen birçok engel var.

200 bölüm içeren oyun diyaloglar üzerinden yürüdüğünden konuşmalar önemli. Bölüm başlangıcında ve sonunda geçen konuşmaları dikkate almayarak ta bölümü bitirebiliyorsunuz ancak oyunda olduğu gibi konuşmaları dinlerseniz atmosfere girme şansınız var. Bu noktada oyunun en büyük eksiği Türkçe dil desteği olmaması.

Erkan Calp

UNCHARTED: Fortune Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
189 MB DOSYA BOYUTU

UNCHARTED: Fortune Hunter, servet avcısı Nathan Drake'in hazineleri bulmasına yardımcı olduğunuz iOS oyunu.

UNCHARTED: Fortune Hunter, servet avcısı olarak bildiğimiz Nathan Drake’in gizli hazineleri bulmak için dünyanın dört bir yanını dolaştığı aksiyon yüklü oyunun mobil sürümü ve iOS platformunda da ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş.

PlayStation kullanıcılarına özel sunulan oyunlardan Uncharted’ın mobil platformlara uyarlanmış sürümü ne yazık ki bol aksiyon içermiyor; orjinalinden de oldukça farklı bir çizgide. iPhone ve iPad’lerle uyumlu olan oyunda tuzaklarla örülmüş yerlerde servet avına çıkıyoruz. Korsan, hırsız, maceraperest ve daha nice karakterlerin yanı sıra ateş ettiğimizde harekete geçen ölümcül platformları aşarak göz kamaştıran nesnelere ulaşmaya çalışıyoruz. Tehlikelerle dolu maceramız 200 bölüm boyunca sürüyor.

Bulmaca ağırlıklı aksiyon oyunu türünde karşımıza çıkan Uncharted: Fortune Hunter’ın beğenmediğim yanı Türkçe olmaması oldu. Oyunda çok fazla konuşma var ve hikaye odaklı olduğundan diyaloglar önemli. İngilizceniz yoksa belli bir noktadan sonra sıkılabilirsiniz. Her şeye rağmen Uncharted mobilde de zaman geçirmek için en iyi seçenekler arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turn Undead: Monster Hunter

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Turn Undead: Monster Hunter mobil oyunu, Cadılar Bayramı'na özel tasarlanmış bir tür sıra tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Shadow Hunter+

    Shadow Hunter+ boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil oyundur
  • Turn Undead 2: Monster Hunter

    Mumya Kralı bulup cehenneme göndermelisiniz.
  • Defense of Fortune 2

    Defense of Fortune 2, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kule savunma oyunu.
  • Leo's Fortune

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.
  • Big Hunter APK

    Big Hunter APK Android oyununda kabileniz için avlanıyorsunuz. Devasa hayvanları avlamak için oldukça kısa süreniz var. Ava giderken avlanmayın!