Undertale

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
3,983 TOPLAM İNDİRME
200 MB DOSYA BOYUTU

Oyuncuları tipik bir savaş ortamına götüren Undertale, nefes kesen aksiyon sahnelerine ev sahipliği yapıyor.

Bilgisayar ve mobil oyunlara olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu ilgi artmaya devam ettikçe piyasaya daha güzel ve daha eğlenceli oyunlar da çıkıyor. Dünyanın dört bir yanındaki geliştiriciler geliştirdikleri oyunlar ile her kesimden oyuncu kitlesine ulaşmaya devam ederken milyonlarca doları da kasalarına koymayı ihmal etmiyorlar. Şu sıralar popüler oyunlar arasında yer alan Undertale, her geçen gün oyuncu kitlesini artırıyor.

Eğer Windows bilgisayarınızda ya da Android akıllı telefonunuzda nostaljik bir oyun oynamak isterseniz aradığınız oyun Undertale olabilir. Günümüzde epey geniş bir kitle tarafından oynanmaya devam edilen yapım sürükleyici bir havaya hakim. Windows ve Android platformlarını kasıp kavuran Undertale macerası yine nefesleri kesmeye devam ediyor. Nostaljik yapısı ile oyunculara hem aksiyonlu hem de eğlenceli bir oynanış sunan başarılı yapım, ücretsiz ve ücretli yapısı ile beğenileri de topluyor. Nostaljik ve bir o kadar da rengarenk içeriklere sahip olan oyun, 7’den 70’e her kesimden oyuncu tarafından kolaylıkla oynanabiliyor.

Undertale Özellikleri

  • Renkli bir dünya,
  • Farklı karakterler,
  • Fantastik içerikler,
  • Keşfedilebilir onlarca içerik,

Rol yapma oyunları arasına adını yazdıran Undertale, yıllar önce karşımıza çıktı. Günümüzde Steam üzerinden bilgisayar oyuncuları tarafından ve Android kullanıcılar tarafından sevilerek oynanan yapım, kısa ve tekrarlanabilir bölümlere ev sahipliği yapıyor. Karmaşık komplolar eşliğinde oyunculara sürükleyici bir oynanış sunan oyun içeriği, pek çok değişik sona sahip. Yani oyun içerisindeki hikayenin sonu seçimlere bağlı olarak değişiyor.

İngilizce ve Japonca dil seçeneklerine sahip olan yapım, 2 boyutlu grafik açılarına ek olarak oyunculara insanların ve canavarların dolu olduğu bir dünya sunuyor. İnsanlar ve canavarlar arasında geçen savaşı konu alan yapımda oyuncular da rol yapma içerikleri ile karşılaşacaklar.

Undertale İndir

Bilgisayar oyuncuları için Steam üzerinde yer alan oyun, Steam’den satın alınarak oynanıyor. Demo sürümü ücretsiz olan yapım, tam sürümünü de oldukça uygun bir fiyat etiketi ile oyuncularla buluşturuyor. Yıllardır aldığı güncellemeler ile daha iyi bir noktaya gelen yapım, başarılı gidişatına kaldığı yerden devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Undertale

x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

Undertale oyuncuları sürükleyici bir 2D savaş ortamına götürerek gerilim dolu anlar sunuyor.

Windows platformunu kasıp kavuran ve kısa sürede yüzbinlerce adet kopya satmayı başaran Undertale, artık MacOS ve Linux üzerinde de oynanabiliyor. 2 boyutlu 8-bit bir RPG video oyunu olarak karşımıza çıkan Undertale, insanlar ve yaratıklar arasındaki savaşı konu alıyor. Yapım içerisinde 2D grafik açılarına ek olarak piksel görseller de bulunuyor. Karanlık ve gerilim dolu bir dünyaya bizleri kabul eden oyun da farklı tür de karakterler de yer alıyor.

2015 yılının Eylül ayında lansmana çıkan Undertale, Toby Fox tarafından geliştirildi ve yayınlandı. Windows platformunda beklediği ilgiyi gören başarılı oyun, fantastik içeriklere de ev sahipliği yapıyor. Canavarlar ve insanlar arasındaki savaşı konu alan oyun da büyü gibi üstün özellikler de oyunculara sunuluyor.

Undertale Özellikleri

  • 2D grafik açıları,
  • Birbirinden farklı karakterler,
  • Zengin içerik,
  • Çeşitli ses efektleri,
  • Sürükleyici bir hikaye,
  • İngilizce ve Japnonca dil desteği,

Günümüzde konsol ve bilgisayar platformunda oynanmaya devam edilen Undertale macera, rol ve aksiyon oyunları kategorisinde yer alıyor. İngilizce ve Japonca olmak üzere iki farklı dil desteği ile lansmana çıkan yapım oldukça da cazip bir fiyat etiketi ile satışlarına devam ediyor. Tek oyunculu bir oynanışa sahip olan oyun da insanlar ve canavarların savaşına ortak olacak, bu savaşı insanların kazanabilmesi için mücadele edeceğiz.

Zengin hikayesi ve harika müzikleri ile günümüze kadar yüzbinlerce adet satış yapmayı başaran oyun sık sık indirime de girerek yeni oyuncuları bünyesine dahil etmeye devam ediyor.

Undertale İndir

Steam üzerinde Windows, MacOS ve Linux için yayınlanan Undertale cazip bir fiyat etiketi ile satışlarına devam ediyor. Çeşitli indirimler ile uygun fiyat etiketine kavuşan yapım, üç farklı platformda aynı fiyat eşliğinde oyunculara sunuluyor. Bu çarpıcı dünyaya katılmak isteyen oyuncular, yapımı Steam üzerinden hemen satın alıp oyuna dahil olabilirler.

Undertale MacOS Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Mac OS X

Bellek: 2 GB RAM

Depolama: 200 MB kullanılabilir alan

 

Doğukan Çağlakpınar

Undertale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

Undertale ile oyuncular gerilim dolu bir rol yapma dünyasına dahil olacaklar.

2015 yılında yayınlanan ve günümüze kadar yüzbinlerce adet opya satışı yapan Undertale başarıı gidişatına devam ediyor. Toby Fox tarafından geliştirilen ve oyunculara sunulan yapım kendine has hikayesi ile satışlarını artırmaya devam ediyor. Ülkemiz de ve dünya da epey geniş bir kitle tarafından oynanan yapım, başarılı satışları ile yepyeni oyuncuları da bünyesine dahil ediyor.

Windows, Linux ve MacOS işletim sistemleri için yayınlanan yapım kendine has bir hikayeye ev sahipliği yapıyor. Oyuncular canavarların ve insanların savaştığı evrene dahil olarak savaşın seyrini değiştirmeye çalışıyorlar. 2D grafiklere sahip olan oyun da içerikte epey zengin bir yapıda karşımıza çıkıyor.

Undertale Özellikleri

  • 2D grafikler,
  • Zengin hikaye,
  • Harkia müzikler,
  • Japonca ve İngilizce dil seçenekleri,
  • Farklı karakterler,

Tek oyunculu bir yapıda oynanabilen Undertale, insanlar ve yaratıklar arasındaki savaşı konu alıyor. RPG, macera ve aksiyon oyunları arasında yer alan başarılı yapım, 2015 yılından bu yana kadar adeta deli gibi sattı. Günümüze kadar düzenli olarak aldığı güncellemeler ile içeriğini zenginleştirmeye de devam eden oyun, Japonca ve İngilizce dil seçenekleri ile oynanabilir. Zengin hikayesine ek olarak harika müzikler ile de süslenen oyun da savaşın seyrini değiştirmek için rol alacak, birbirinden farklı tehlikeler ile mücadele edeceğiz.

Hikaye tabanlı oyun içerisinde ilerledikçe farklı türde içerikler ile de karşılaşmak mümkün olacak. Pek çok inceleme platformunda da yüksek puanlar almayı başaran oyun, böyle giderse milyonlarca adet kopya satarak başarılı sürecine devam edecek.

Undertale İndir

Undertale oynamak isteyen oyuncular yapımı Steam üzerinden MacOS, Windows yad a Linux bilgisayarlarına indirerek tadını çıkarabilirler. Yapım cazip bir fiyat etiketi eşliğinde yıllardır satılıyor.

Undertale Linux Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: If you can run other games on Steam, it's probably OK

Bellek: 2 GB RAM

Depolama: 200 MB kullanılabilir alan

 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hollow Knight: Silksong

    Hollow Knight: Silksong ile aksiyon yüklü 2D bir dünyaya giriş yapacağız.
  • V Rising

    V Rising, oyuncuları gerilim dolu bir dünya da hayatta kalma temalı bir oynanışa götürecek.
  • Cooking Fever

    Cooking Fever, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz yemek yapma oyunu.
  • Bloodborne

    Bloodborne PSX ile aksiyon rpg türünde popüler PlayStation oyunu Bloodborne PC'ye geldi! Bloodborne PSX Demake, Windows PC'lere ücretsiz indirilebiliyor.
  • Hunger Games: Panem Run

    Hunger Games: Panem Run, Açlık Oyunları Ateşi Yakalamak filminin resmi Windows 8.1 oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Supraland

    Supraland ile birbirinden farklı maceralara katılacak, benzersiz bulmacaları çözüme kavuşturacaksınız.
  • Astroneer

    Astroneer ile açık bir dünya da mücadele edecek, hayatta kalmanın yollarını arayacaksınız.
  • STAY

    STAY, Windows üzerinde oynanabilen bir macera oyunudur.