Unified Remote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
381 TOPLAM İNDİRME
22.5 MB DOSYA BOYUTU

Unified Remote, mobil cihazlarınız üzerinden bilgisayarlarınızı kontrol etmenize imkan sağlayan bir uygulamadır.

Unified Remote Server, mobil cihazlarınız üzerinden bilgisayarlarını kontrol etmek için bağlantı oluşturabileceğiniz bir uygulamadır. Unified Remote uygulaması ile bağlantı oluşturabilir ve mobil cihazlarınızdaki uygulama ile bu bağlantıya giriş yapabilirsiniz.

Bilgisayarlarınızı uzaktan kontrol edebileceğiniz bir uygulama olan Unified Remote üzerinden bilgisayarlarınıza bağlanmak için bilgisayarlarınıza Unified Remote Server programını kurmalı ve bağlantı oluşturmalısınız. Unified Remote Server ile yeni bağlantı oluşturabilir ve mobil cihazınızdaki uygulama ile oluşturduğunuz bağlantıya giriş yapabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan uygulama ile bağlantı oluşturmalı ve daha sonra mobil cihazınızdan oluşturduğunuz bağlantıya bağlanmanız gerekiyor. Mobil cihazınız ve bilgisayarınız aynı ağ üzerinde olması gerekiyor. 

Unified Remote Server uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Unified Remote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
326 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Unified Remote, bilgisayarı uzaktan kontrol etmeye imkan tanıyan bir Android uygulaması.

Unified Remote, bilgisayarı uzaktan kontrol etmeye imkan tanıyan bir Android uygulaması.

Unified Remote ile akıllı telefon ya da tabletinizi bir fare gibi kullanmanız bile mümkün. Uygulamayı ortak Wi-Fi, 3G ya da Bluetooth bağlantıları üzerinden kullanabiliyorsunuz. Bilgisayarınızı sunucu kısmından bulduktan sonra uygulama üreticisinin sitesindeki küçük bilgisayar yazılımı indirip kuruyorsunuz. Ardından bağlantı işlemi tamamlanıyor ve artık mobil cihaz ile bilgisayarınızı kullanabilirsiniz.

Bilgisayarınızı kapatabilir, videoları oynatabilir ya da fare özelliği ile tamamen kontrol edip sanal klavye ile metin girebilirsiniz.

Onur Şendere

Unified Remote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

Unified Remote, iOS işletim sistemine cihazlarınızdan bilgisayarlarınızı kumanda etmenizi sağlayan bir uygulamadır.

Unified Remote, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden bilgisayarlarınızı kontrol etmenize yardımcı olan bir uzaktan kumanda uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Kolay kurulumu ve kullanımıyla Unified Remote uygulamasını çok seveceksiniz.

Aynı ağda yer alan bilgisayar ve iOS cihazlar arasında bağlantı kurmanıza yardımcı olan Unified Remote, mobil cihazlarınızı uzaktan kumanda gibi kullanmanıza imkan tanıyor. Sanal klavye ve fare gereksinimlerini telefonunuzdan karşılayabilir ve aynı zamanda bilgisayarınızda videolar oynatabilir ya da bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki tüm işleri telelefonunuz üzerinden yapabilir ve rahatlığın tadına varabilirsiniz. Akıcı kontrollere sahip olan uygulama neredeyse tüm uygulamalara destek veriyor ancak uygulamayı tam kapasite kullanmak için paralı sürüme geçiş yapmak gerekiyor. Spotify, YouTube, PowerPoing gibi popüler uygulamalarla da senkronize çalışan Unified Remote çok işinize yarayacak.

Unified Remote uygulamasını iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Unified Remote

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
9.5 MB DOSYA BOYUTU

Unified Remote, mobil cihazlarınız üzerinden bilgisayarlarınızı kontrol etmenize yardımcı bir uygulamadır.

Unified Remote, mobil cihazlarınız üzerinden Mac bilgisayarlarınızı kontrol etmenize imkan sağlayan bir uzaktan bağlantı programıdır. Unified Remote Server ile bağlantılar oluşturabiliyorsunuz.

Mobil cihazlarınız üzerinden bilgisayarlarınıza bağlanmak için gerekli bir program olan Unified Remote Server ile bağlantılar oluşturabiliyor ve mobil cihazlarınızı bu bağlantı ile eşleştirebiliyorsunuz. Aynı ağda yer alan mobil cihazınızdan ve bigisayarınızdan programları açıp Unified Remote Server ile bağlantı oluşturmalısınız. Unified Remote Server üzerinden oluşturduğunuz bağlantıya giriş yaptıktan sonra mobil cihazınız üzerinden artk bilgisayarınızı yönetebilirsiniz. 90'dan fazla program ile uyumlu olarak çalışan Unified Remote Server ile işleriniz çok daha kolay olacak. Basit kullanımı ve kolay arayüzü ile Unified Remote Server çok seveceğiniz bir uzaktan yönetim aracı olarak karşımıza çıkıyor.

Unified Remote Server programını Mac bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Unified Remote

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
617 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Unified Remote, bilgisayarınızı Windows Phone işletim sistemine sahip telefon üzerinden kontrol etmenizi sağlayan bir uygulama.

Unified Remote, bilgisayarınızı Windows Phone işletim sistemine sahip telefon üzerinden kontrol etmenizi sağlayan bir uygulama.

Unified Remote ile bilgisayardaki herhangi bir tuşa basmadan neredeyse her şeyi akıllı telefonunuz üzerinden yapabilirsiniz. Bilgisayarı açma kapamadan tutun da internet üzerinden dolaşma gibi birçok konuda bu uygulama yeteneklerini gösteriyor.

Dokunmatik ekranı bir fare gibi kullanabilir, imleci bu uygulama sayesinde telefonunuzda akıcı bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Popüler birçok Windows programına özel çözümler uygulama içinde yer alıyor.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Remote Mouse

    Remote Mouse ile bilgisayarınızı mobil cihazınızı kullanarak uzaktan kontrol edebilirsiniz
  • Multi Screen Remote Desktop

    Multi Screen Remote Desktop (MSRD) aynı anda 9 bilgisayara erişerek görüntülemenizi ve yönetmenizi sağlayan fonksiyonel bir uzaktan yönetim aracı.
  • Atelier Web Remote Commander

    Bu program ile karşınızdaki bilgisayara tam erişim sağlayarak, o bilgisayardaki her türlü uygulamayı kullanabilmenize yardımcı olur.
  • AirDroid Remote Support

    Ekran paylaşımı için en ideal programlardan biri olan AirDroid Remote Support birçok özellik ile birlikte gelmektedir.
  • Supremo Remote Desktop

    Supremo Remote Desktop ile uzaktaki bilgisayar saniyeler içerisinde karşınızda.
  • DameWare Mini Remote Control

    Bilgisayarınızın masaüstünü uzaktan çeşitli komutlarla yönetebileceğiniz, veri alışverişinde bulunabileceğiniz bir program.
  • Remote Control PRO 1.4

    Remote Control PRO uzak ağ bilgisayarlarını görmek, kontrol etmek ve yönetmenize izin verir.
  • Remote Desktop Control 1.8

    Remote Desktop Control programını kullanarak uzak bilgisayarlara bağlantı kurabilir ve o bilgisayarlar üzerinden farklı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.