UnitedGP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
720 TOPLAM İNDİRME

UnitedGP ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur

UnitedGP oyunculara kendi yarış takımlarının patronu olma imkanı tanıyan bir yarış menajerliği oyunu.

Bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz tarayıcı tabanlı bir menajerlik oyunu olan UnitedGP'de bizi detaylı bir yarış deneyimi bekliyor. Oyunda sadece piste çıkıp yarışmak yerine yarış takımımızın her detayıyla ilgileniyoruz. İlk olarak yarış takımımızı kurmak için yarış pilotlarımızı seçiyoruz. Yarış pilotlarımızı seçtiken sonra ise sürekli formda kalmalarını sağlamalıyız. Bu iş için pilotlara özel antrenman programları hazırlıyoruz.

UnitedGP'de başarılı olabilmek için ve dünya çapında yarış liglerine katılmak için geleceğe yatırım yapmalıyız. Bu yatırımı araştırma geliştirme ile uğraşarak yapıyoruz. Yeni teknolojiler keşfettikçe yarış arabalarımızı geliştirebiliyoruz. Yarış arabalarımıza yaptığımız ince ayarlar yarıştaki başarımızı etkiliyor. Yarış pilotlarımızı, yarış arabalarımızı bir düzene oturttuktan sonra sıra yarış stratejilerimizi belirlemeye geliyor. Yarışlarda kaç pit-stop yapacağımız gibi detaylar yarış başarımızı etkileyen diğer unsurlar arasında.

UnitedGP bize internet üzerinden diğer oyuncularla yarışabilme imkanı da veriyor. Bu sayede çalışmalarımızın ne kadar başarılı olduğunu yarış pistinde görebiliyoruz.

UnitedGP tarayıcınız üzerinden çalışan bir oyun. Oyunu oynayabilmek için internet bağlantısına ve güncel bir internet tarayıcısına sahip olmanız yeterli.

Can Erdil Şentürk

UnitedGP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
68.7 MB DOSYA BOYUTU

UnitedGP ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir yarış menajerliği oyunudur

UnitedGP oyunculara bir yarış takımının kontrolünü devralma ve yarış ile ilgili her detayla ilgilenme imkanı veren bir mobil menajerlik oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış menajerliği oyunu olan UnitedGP'de kendi yarış takıımımızı kuruyoruz ve amatör liglerde yarışmaya başlıyoruz. Takımımızı başarıya ulaştırmak, dünya çapındaki liglere katılabilmek için yarışın her alanıyla ilgilnmemiz gerekiyor. Yarış pilotlarımımızın seçiminden yarış stratejilerini belirlemeye kadar birçok farklı göreve sahibiz. Takımımızın gelişimini devamlı kılmak ve geleceğe yatırım yapmak için araştırma ve geliştirme yapmamız oldukça önemli.

UnitedGP'de yarış pilotlarımızı seçtikten sonra onların sürekli formda kalmasını da sağlamamız gerekiyor. Pilotlarımıza özel antreman düzenleri oluşturabiliyoruz ve kendilerini geliştirmelerini sağlayabiliyoruz. Pilotlarımızın durumlarını değerlendirerek sözleşmelerini uzatabiliyoruz veya onları satarak kaynak elde edebiliyoruz.

UnitedGP'de yarış stratejilerimizi oluşturduktan sonra ise sıra piste çıkarak yarışmaya geliyor. UnitedGP'yi çok oyunculu olarak oynayabiliyoruz ve dünya çapındaki diğer oyuncularla yarışabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • F1 23

    Her zamankinden daha hızlı. Hemen F1 23 indirin ve bu adrenalin dolu yarış oyununu deneyimleyin.
  • Beach Buggy Racing

    Mario Kart benzeri bir eğlence arıyorsanız Beach Buggy Racing her platformun yıldızı olmaya aday bir yarış oyunu.
  • Top Speed

    Top Speed, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz üst seviye, kaliteli drag yarışı oyunu.
  • Miami Street

    Microsoft, drag yarış oyunlarına yeni bir soluk kazandırmış.
  • F1 2020

    F1 2020 Steam'de! Formula 1 2020 yarış oyunu, resmi 2020 Formula One World Championship oyunudur.
  • GRID

    GRID (İndir): PC'deki en iyi araba yarışı oyunlarından biri
  • F1 2021

    F1 2021, Formula 1 World Championship'in resmi oyunu.
  • RIDE 4

    RIDE 4 PC'de oynayabileceğiniz sağlam motosiklet yarış oyunlarından biri. Motosiklet yarışları tutkunları için RIDE 4 Steam'de