UNO Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7,370 TOPLAM İNDİRME
88.7 MB DOSYA BOYUTU

UNO Friends, Windows 8 için Türkçe dil destekli uno kart oyunudur.

UNO & Friends, dünyanın en sevilen kart oyunu Uno’yu Windows 8’in modern arayüzü üzerinden oynamanız için geliştirilmiş ücretsiz bir oyundur. Öğrenmesi kolay, bırakması zor olan Uno oyununu arkadaşlarınızla, ailenizle ve milyonlarca kişiyle oynayabilirsiniz.

Uno, en az iki kişi ile oynanan bir kart oyunudur. Oyunda sarı, mavi, yeşil ve kırmızı renkten oluşan 108 adet kart bulunmaktadır. Her renk kartta 0’dan 9’a kadar rakamlar bulunur ve bu kartların yanında herhangi bir rengi olmayan 8 kart bulunur. Oyunun temel amacı ise eldeki kartları herkesten önce bitirmektir.

Dünya üzerinde milyonlarca oyuncusu bulunan UNO’nun Windows 8 sürümünde çoklu oyuncu modu da bulunmaktadır. İster 3G isterseniz WiFi bağlantınız üzerinden oyunlara katılabildiğiniz gibi kendi oyununuzu oluşturup arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Haftalık düzenlenen yarışlara katılarak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Kart becerilerinizi kullanarak en iyiler panosuna isminizi yazdırabilir, haftanın ve tüm zamanların en iyi oyuncularını takip edebilirsiniz.

Farklı deste tasarımları, arka plan görselleri ve özel efektler gibi kişiselleştirme seçenekleri de sunan kart oyununda kazanmak için stratejinizi iyi belirlemelisiniz.

Erkan Calp

UNO Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,404 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

UNO Friends, dünya üzerinde en çok sevilen kart oyunlarından biri olan UNO'nun Android cihazlara uyarlanmış versiyonudur.

Dünya üzerinde en çok sevilen kart oyunlarından bir tanesi olan UNOUNO Friends olarak Gameloft kalitesiyle Android cihazlarınız üzerine geliyor.

Arkadaşlarınızla çevrimiçi olarak sosyal bir ortamda oynayabileceğiniz UNO Friends, kullanıcılara tamamen farklı bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunda amacınız bir yandan elinizdeki kartları azaltmaya çalışırken bir yandan da rakibinizin ceza yemesini sağlamak. Bu noktada alelade bir kart oyunundan çok stratejik bir savaşa dönüşen oyunu çok seveceğinize eminim.

Eğlenceli kişiselleştirme seçenekleri, lider panoları, arkadaşlarınız ve dünya üzerindeki diğer oyuncularla UNO oynama şansını sizlere sunan UNO Friends'i mutlaka denemenizi öneriyorum.

UNO Friends Özellikleri:

  • Öğrenmesi kolay
  • Oyun oluşturma ve arkadaşlarını davet etme
  • Dünya üzerindeki milyonlarca oyuncuya meydan okuma
  • Kendine özgü stratejiler geliştirme
  • Kart becerilerinizle lider panosunda yer alma şansı
  • Haftalık yarışmalarda ödül kazanma şansı
  • Farklı arka plan tasarımları
  • Çoklu oyuncu modu
  • Facebook ile giriş yapma
  • Google+ ile giriş yapma
Can Çevrim

UNO Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
448 TOPLAM İNDİRME

UNO Friends, popüler kart oyunu UNO'nun Gameloft tarafından iOS cihazlara uyarlanmış versiyonudur.

Dünyanın en çok sevilen ve en çok oynanan kart oyunlarından bir tanesi olan UNO'yu bundan böyle iOS cihazlarınız üzerinde UNO Friends uygulaması yardımıyla oynayabileceksiniz.

Gameloft firması tarafından geliştirilen uygulama sayesinde arkadaşlarınıza ve dünya üzerindeki birçok oyuncuya karşı UNO oynama keyfini yaşayacaksınız.

UNO Friends oyununda amacınız elinizdeki kartları en hızlı şekilde azaltmaya çalışmak ve bunu yaparken rakiplerinizin ceza almasını sağlamak. Bu yönüyle sadece bir kart oyunu olmaktan çıkan ve gerçek bir strateji mücadelesine dönen oyun, gerçeken çok keyifli bir hal alıyor.

Facebook hesabınız yardımıyla giriş yapabileceğiniz oyunu çevrimiçi olarak dünya üzerindeki birçok oyuncuya karşı oynayabilir ve eğlenceyi katlayabilirsiniz.

Kişisel kart becerileriniz yardımıyla liderler tablosunda yer alma şansına sahip olduğunuz ve her hafta düzenlenen yarışmalarda dereceye girerek ödüller kazanabileceğiniz UNO Friends'i mutlaka oynamanızı öneriyorum.

UNO Friends Özellikleri:

  • Kolay öğrenme ve eğlenceli oynanış
  • Oyun odaları kurma ve arkadaşlarınızı davet etme
  • Dünya genelinde milyonlarca oyuncuya karşı oynayabilme
  • Liderler tablosu üzerinde yer alma şansı
  • Haftalık yarışmalar ve etkinlikler
  • Kişisel özelleştirme seçenekleri
  • Çoklu oyunculu çevimiçi sistem
  • Facebook ile bağlanma şansı
Can Çevrim

UNO Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,032 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

UNO Friends, Windows Phone cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz popüler UNO kart oyunudur.

UNO Friends, dünya üzerinde en çok oynanan kart oyunlarından bir tanesi olan UNO'nun Windows Phone cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz versiyonudur.

Gameloft firması tarafından mobil cihazlar için geliştirilen UNO Friends, oynaması oldukça keyifli ve eğlenceli bir oyundur.

Oyunda amacımız elimizde yer alan farklı renklerdeki kartları rakiplerimizden önce bitirerek oyunu kazanmak ve bu sırada rakiplerimizin ceza almasını sağlamaya çalışmak. Bu nedenle elinizdeki kartları rakibinizden önce bitirebilmek istiyorsanız kendinize ciddi bir strateji belirlemeniz gerekiyor.

Dünya üzerinde milyonlarca oyuncuya karşı oynayabileceğiniz oyunu isterseniz kendi kurduğunuz oyun odalarına arkadaşlarınızı davet ederek, sadece arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz.

Kart becerileriniz sayesinde oyun içerisinde yer alan liderler listesinde üst sıralara tırmanabilir veya haftalık turnuvalarda dereceye girerek farklı ödüller kazanabilirsiniz.

Oldukça eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak bir oyun olan UNO Friends'i mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Friends vs Friends

    Eşsiz grafikleri ile birlikte keyif alacağınız Friends vs Friends, arkadaşlarınızla beraber FPS'in doruklarını yaşamanızı hedefliyor.
  • Country Friends

    Country Friends, Farmville'den sonra oynayabileceğiniz en iyi çiftlik simülasyon oyunu.
  • Words With Friends

    Words With Friends, dünya genelinde en çok oynanan ücretsiz kelime bulma oyunu.
  • Feudal Friends

    Efe Uygaç'ın da kurucuları arasında yer aldığı Keep Games, yeni strateji oyunu olan Feudal Friends'i piyasaya sürdü.
  • TRIVIAL PURSUIT & Friends

    TRIVIAL PURSUIT & Friends, Gameloft imzasını taşımasıyla öne çıkan sosyal ağ destekli soru cevap oyunu.
  • Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush Friends Saga, bilgisayar ve mobil cihazlarda (Android iOS) ücretsiz oynanabilen şeker patlatma oyunu
  • MARVEL SNAP

    Bu kart oyununu hemen indirin ve hızlı bir oyununun keyfine varın.
  • Inscryption

    Kart oyunlarını seviyor musunuz? Farklı bir kart oyunu mu arıyorsunuz? O zaman Inscryption aklınızı başınızdan alacak.