Uplands Motel

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Uplands Motel bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur

Uplands Motel zorlu bulmacaları çözdüğünüz ve düşmanlarınızla savaştığınız bir korku oyunu olarak tanımlanabilir.

FPS oyunları gibi birinci şahıs kamera açısıyla oynanan bir oyun olan Uplands Motel'de tek başına çölün ortasında arabasıyla yol alan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Uzun yolculuğumuz sırasında aracımız aniden arızalanıyor ve yola devam edemiyoruz. Hiçliğin ortasındaki bu yerde tek ulaşabildiğimiz mekan ise bir motel; fakat motelin terk edilmiş olması kafamızda soru işaretleri yaratıyor ve etrafı araştırıyoruz. Sonrasında ise motelde kötü olaylaırn yaşandığını öğreniyoruz ve motelden kaçarak kurtulabilmemiz için olayların arkasındaki sır perdesini aralamamız gerekiyor.

Uplands Motel'de etrafımızı keşfederek işimize yarayacak eşyaları ve kaynakları bulmamız gerekiyor. Bu eşya ve kaynaklarla bulmacaları çözüyor, hikaye boyunca ilerliyoruz. Ayrıca düşmanlarımızla da aynı şekilde savaşmamız gerekiyor.

Güzel grafiklere sahip olan Uplands Motel'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Service Pack 1 yüklü Windows 7 işletim sistemi

- Intel i5 4590 veya AMD FX 8350 işlemci

- 4 GB RAM

- GeForce GTX 970 veya AMD Radeon R9 290 işlemci

- DİrectX 11

- 4 GB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turksa Otel Kimlik Bildirimi

    Turksa Otel Kimlik Bildirimi paketi, Otel,Motel ve Pansiyonların konaklattıkları
  • LKBS Lider Kimlik Bildirim Sistemi

    Otel, Motel ve Pansiyonların Konaklayan Müşterilerin kimlik bildirimi için tüm ihtiyaçlarını karşılar.
  • 3T Kimbil Kimlik Bildirim Yazılımı

    Üreticiden; 300 ün üzerinde Otel, Motel, Pansiyon ve Hastanede kullanılmakta olan Kimlik Bildirim Yazılımımız Emniyet Genel Müdürlüğü GiyKimBil projesi....
  • InfoPol

    Kimlik Bildirme Kanununun 2. maddesinde sayılan tesislerden; otel, motel ve tatil köyleri ile 30 yatak üzerinde kapasitesi olan özel veya resmi konaklama yerleri ve yatarak tedavi uygulayan özel sağlık müesseseleri için Konaklayanların kimlik ve
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.