Uptime Robot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
4.6 MB DOSYA BOYUTU

Uptime Robot mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sunucu ve site takip uygulamasıdır

Uptime Robot eğer kendinize veya şirketinize ait hassas hizmetler sunan internet sitelerine veya sunuculara sahipseniz sürekli elinizin altında olması gereken bir uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz sunucu takip ve site izleme uygulaması olan Uptime Robot temel olarak sizi sitenizin durumu, sunucunuzun hizmet verip vermediği hakkında bilgilendirebiliyor. Normalde sahip olduğunuz site veya sunucu herhangi bir problem nedeniyle hizmet vermeyi durdurduğunda ancak sitenizi ziyaret ettiğinizde veya sunucunuzu kontrol ettiğinizde bu problemin farkına varabiliyorsunuz. İşte Uptime Robot bu işi sizin yerinize otomatik olarka, belli aralıklarla yapıyor. Herhangi bir problem tespit ettiğinde ise siza farklı kanallar üzerinden bildirim gönderiyor. Bu sayede sunucu ve site problemlerinizin anında farkına varabiliyor ve gerekli önlemleri alabiliyorsunuz.

Uptime Robot bir problem tespit ettiğinde sizi e-posta, SMS, Twitter, Slack, HipChat gibi kanallar üzerinden uyarabiliyor. Uptime Robot servisi farklı izleme türlerini desteklemekte. Uptime Robot ile HTTP, anahtar kelime, ping ve port üzerinden izleme yapabiliyorsunuz.

24 saat boyunca çalışan bir servis olan Uptime Robot sizi sunucu hatalarından ötürü maddi kayba uğramaktan koruyor.

Can Erdil Şentürk

Uptime Robot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Uptime Robot mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sunucu/site izleme uygulamasıdır

Uptime Robot sizi sunucu problemlerinden ötürü maddi zarara uğramaktan koruyabilen başarılı bir site izleme ve sunucu takip uygulaması olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Uptime Robot temel olarak site ve sunucu durumunuzu nerede olursanız olun gözlemlemenize imkan tanıyor. Normalde sitenizde veya sunucunuzda herhangi bir nedenden ötürü bir aksama yaşanırsa bu problemi ancak sitenizi ziyaret edince veya sunucunuzu el ile kontrol edince öğrenebiliyorsunuz. Uptime Robot bu işi düzenli aralıklarla otomatik olarka sizin yerinize yapıyor ve problem tespit ettiğinde size çeşitli kanallar üzerindne bildirimler gönderiyor. Bu sayede problem büyümeden, sunduğunuz hizmetler aksamadan gerekli önlemleri alabiliyor, maddi zarara uğramaktan kurtuluyorsunuz.

Uptime Robot çeşitli analiz yöntemlerine sahip. HTTP, anahtar kelime, ping ve port üzerinden site ve sunucu durumunuzu analiz edebilen servis herhangi bir problem söz konusu olduğunda Twitter, e-posta, Slack, HipChat, SMS gibi araçlarla size uyarılar gönderiyor. Bu sayede anında problemlerden haberdar olabiliyorsunuz.

Uptime Robot'un 24 saat aktif olarak çalışması onu alanında benzersiz bir seçenek yapıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Mechs APK

    Super Mechs APK, tek oyunculu ve PvP modda oynama seçenekleri sunan robot savaşları oyunu. Robot savaş oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Gerçek Çelik APK

    Gerçek Çelik APK, robot dövüşleri üzerine Real Steel filminin resmi mobil oyunu. Dünya robot boks şampiyonu oyunu oynaması ücretsiz.
  • Robot War: Robot Transform

    Robot War: Robot Transform, kendi robotunuzla birlikte savaştığınız bir aksiyon oyunudur.
  • Transformers APK

    Transformers APK Android oyunu robot dövüşü üzerine kurulu. Transformers mobile oyununda da Autobot'lar ve Decepticon'ların savaşı sürüyor.
  • Futuristic Robot Battle

    Futuristic Robot Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir robot savaşı oyunudur
  • Ironkill: Robot Fighting Game

    Ironkill: Robot Fighting Game karşımıza aksiyon dolu bir robot dövüşü oyunu olarak çıkıyor.
  • Robot Fighting 2

    Robot Fighting 2, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir robot dövüşüdür.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.