UpTo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
0.23 MB DOSYA BOYUTU

Google Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz bir takvim eklentisidir.

UpTo, Google Chrome tarayıcılarınıza yükleyip kullanabileceğiniz bir takvim eklentisidir. UpTo, Android ve iOS için de mobil uygulamaları bulunan çok kullanışlı bir takvim servisi olmakla birlikte eklentisinin de uygulamlardan geri kalır yanı yok diyebilirim.

CNN, CNBC, Forbes, TechCrunch, Mashable, Lifehacker gibi pek çok popüler gazete ve websitesi tarafından incelenen ve olumlu yorumlar da alan UpTo size önemli olayları hiç vakit kaybettirmeden sunuyor diyebilirim.

UpTo'nun en önemli özelliği dünyada olup biten olaylarla ilgili pek çok kategoride hazır halde size sunması ve eklenti sayesinde bu olayları tek bir tıkla kendi Google Calendar hesabınıza ekleme şansı sunması diyebilirim.

Eklentiyi kurduktan sonra Google Takviminizi açıyorsunuz ve sağ taraftan öncelikle Google hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Ardından da "Discover" kısmında yakın zamanda gerçekleşecek olayları görebiliyorsunuz.

Eklentinin tek eksi yönü şu an için Türkiye'yi çok fazla kapsamaması diyebilirim. Türkiye'den şu anda takip edebileceğiniz en önemli olay; futbol maçları. Eklenti üzerinden bütün lig kulüplerini takip edebiliyor ve maçlarını takip ederek takviminize ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca Türkiye'deki resmi tatilleri de takviminize ekleyebiliyorsunuz.

Bunun dışında yurtdışındaki spor olayları, konserler, buluşmalar, film gösterimleri, dizi çıkış tarihleri, resmi tatiller, finans olayları, burçlar gibi olayları da takip edebiliyor ve isterseniz takviminize ekleyebiliyorsunuz.

Elifcan Mehekli Çakmak

UpTo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
192 TOPLAM İNDİRME

UpTo, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz sosyal bir takvim uygulamasıdır.

UpTo, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde en sevdiğiniz sosyal ağlarla entegre olarak kullanabileceğiniz başarılı bir sosyal takvim uygulamasıdır.

Yakın zaman içerisinde gerçekleşecek olan sizinle ilgili tüm aktiviteleri yayın akışı olarak görüntülemenize izin veren uygulama sayesinde eğer size izin verildiyse ailenizin ve arkadaşlarınızın ne gibi planlar yaptığına göz atabilir veya herkese açık olan sinema, futbol ve müzik etkinliklerinin tarihlerini görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca UpTo ile istediğiniz tüm insanlarla takviminizde yer alan etkinlikleri paylaşarak, gerçekleşecek olan aktiviteler hakkında yorumlar yapabilirsiniz.

Gelişmiş senkronizasyon özellikleri sayesinde UpTo'yu isterseniz telefon takvimi, Google Takvim, Outlook Takvim ve daha birçok servisle entegre olarak kullanabilirsiniz.

Bundan böyle UpTo ile tüm toplantı, etkinlik, randevu ve benzeri işleriniz düzen içerisinde olacak.

Can Çevrim

UpTo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

UpTo, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz gelişmiş bir takvim uygulamasıdır.

UpTo, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinde en sevdiğiniz sosyal ağlarla entegre olarak kullanabileceğiniz başarılı bir sosyal takvim uygulamasıdır.

Daha önceden planlamış olduğunuz ve yakın zamanda gerçekleşecek olan tüm aktivileri bir yayın akışı şeklinde görüntülemenize olanak sağlayan bu başarılı takvim uygulaması sayesinde size izin verilmiş olması durumunda yakınlarınızın neler planladığına veya yakın zamanda neler yapacağına göz atabilirsiniz. Ayrıca herkese açık olarak yayınlanan futbol karşılaşmaları, sinemalar, müzik etkinliklerinden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

İstediğiniz kişilerle takviminizde yer alan etkinlikleri paylaşabilir ve gerçekleşecek olan tüm aktiviteler üzerine yorumlar yapabilirsiniz.

Gelişmiş senkronizasyon özellikleri sayesinde UpTo'yu, iPhone Takvim, Google Takvim, Outlook Takvim ve benzer uygulamalara entegre olarak kullabilirsiniz. Bu sayede planlarınız dahilinde olan heyşeyi tek yerden kolayca yönetebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Calendar

    Google Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz Google Calendar eklentisidir.
  • ShutApp

    WhatsApp Web kullanırken çevrimiçi durumunuzu tek tıkla gizleyebilirsiniz.
  • Belt.io

    Belt.io, Google Chrome tarayıcınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir çevrimiçi bağlantı ve metin paylaşma eklentisidir.
  • Send Anywhere

    Send Anywhere, Google Chrome tarayıcınız üzerinde kullanabileceğiniz bir dosya paylaşım eklentisidir.
  • Touch VPN

    Touch VPN, erişime engellenmiş web siteleri ve uygulamalara kolayca ulaşabilmenizi sağlıyor.
  • Google Keep

    Google tarafından geliştirilen not alma uygulaması Google Keep'in Chrome eklentisidir.
  • Sunrise Calendar

    Sunrise Calendar Google Chrome uzantısı ile etkinliklerinizi hiç zorlanmadan takip edebilirsiniz.
  • TunnelBear

    TunnelBear internet gizliliğinizi korumak ve kimliğinizi gizlemek için kullanabileceğiniz başarılı bir güvenlik yazılımıdır.