USB Data Recovery

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,360 TOPLAM İNDİRME
1.71 MB DOSYA BOYUTU

USB Data Recovery ile taşınabilir belleklerinizden dosya kurtarabilirsiniz

USB Data Recovery kullancılara USB bellekten silinen dosyaları geri getirme konusunda yardımcı olan bir dosya kurtarma yazılımıdır.

Günlük hayatımızda sıkça kullandığımız USB belleklerde birçok farklı dosyayı depoluyoruz. Fakat istem dışı olarak silebildiğimiz bu dosyaları kurtarmak USB belleklerin yapısı nedeniyle mümkün olmayabiliyor. USB belleklerden silinen dosyalar geri dönüşüm kutusu gibi dosyaları geri getirmek için kullanabileceğimiz herhangi bir birime gönderilmemekte ve direkt olarak silinmektedir. Bu nedenle de normal yollarla USB belleklerden dosya kurtarmak mümkün olmuyor.

İşte bu gibi durumlarda USB Data Recovery gibi bir silinen dosyaları geri getirme yazılımı kullanabilir ve normal yollarla kurtaramayacağımız dosyaları kurtarabiliriz. USB Data Recovery birçok farklı dosya formatını desteklemekte. Ses, resim ve video gibi yaygın kullanılan dosyaların yanında arşiv dosyaları gibi dosyaları da program aracılığıyla USB bellekelrimizden kurtarabiliyoruz. Program toplamda 500'ün üzerinde dosya formatını destekliyor.

USB Data Recovery'nin Windows 8'in metro arayüzüne oldukça benzeyen bir arayüzü bulunmakta. Bu arayüzden kurtarmak istediğimiz dosya türünü seçebiliyoruz ve sadece kurtarmak istediğimiz dosyaları arayabiliyoruz. Bunun yanında bütün dosyaları da tarayabilmemiz ve farklı dosyaları tespit edebilmemiz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 4DDiG Data Recovery

    4DDİG; bilgisayarlarda, USB veya SD kartlarda silinen, kaybolan dosyaların eksiksiz kurtarılmasını sağlıyor.
  • 7-Data Card Recovery

    7-Data Card Recovery ile hafıza kartları, USB bellekler ve yerel sürücüler üzerinde silinmiş olan verilerinizi kurtarabilirsiniz.
  • USB Digital Media Data Recovery Software

    Flash Diskinizdeki Hasarlı Dosyaları Kurtarın
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı
  • iBeesoft Data Recovery

    iBeesoft Data Recovery, kaybolan/silinen dosyaları kurtarmanıza yardımcı olan veri kurtarma programıdır.
  • Gihosoft Android Data Recovery Free

    Gihosoft Android Data Recovery Free, Windows üzerinde kullanılabilen ve Android işletim sistemi kullanan cihazlarda dosya kurtarma işlemi yapan bir programdır.
  • Gihosoft iPhone Data Recovery Free

    Gihosoft iPhone Data Recovery Free, iOS işletim sistemi kullanan cihazlarınızda sildiğiniz ya da yanlışlıkla ortadan kaybolan dosyalarınızı geri alabilmek adına kullanabileceğiniz bir tür ücretsiz iPhone dosya kurtarma programıdır.
  • Stellar Data Recovery for Android

    Android cihazlarda silinen, kaybolan tüm dosya türlerinin kurtarılması ve geri getirilmesini sağlayan dosya kurtarma programı: Stellar Data Recovery for Android.