USB Device Tree Viewer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8,144 TOPLAM İNDİRME
0.24 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınıza USB portlarından bağlı olan cihazları kolayca görmek ve yönetebilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.

USB Device Tree Viewer programı, bilgisayarına çok sayıda USB cihazı bağlı olanların faydalanabilecekleri ücretsiz programlardan bir tanesi ve bağlı olan cihazların en kolay şekilde yönetilebilmesi için gereken arayüzü kullanıcılara sunuyor. Windows'un kendi USB görüntüleme altyapısını kullanan ve bunu sürücüler ile birleştiren uygulama, böylece normalden daha kullanıcı dostu bir arayüz ile karşımıza çıkıyor.

Oldukça kolay kullanılır bu arayüz sayesinde detaylı işlemler yapmak isteyenler bir de kullanım ile boğuşmak zorunda kalmıyorlar ve tüm teknik işlemlerini tek bir noktadan halledebiliyorlar. Sistem konfigürasyonunu inceleyen ve tüm detayları sunan program, cihazların üreticilerini, sürücülerini, bus tiplerini, konumlarını, alt sürücülerini, sürücü harflerini ve çok daha fazla istatistiği anında sunabiliyor.

Böylece her bir cihaza ait bağlantıları düzenlemek mümkün oluyor ve sorunlarla karşılaşıldığında anında müdahale etme imkanı doğuyor. Tüm USB sürücülerin bir ağaç içerisinde düzenli olarak listelenmesi sayesinde hangi cihazın nereye ve nasıl bağlı olduğunu hiç sorun yaşamadan görebileceksiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beep Codes Viewer

    Bilgisayarınızın açılışında ortaya çıkan bip seslerinin hangi sorunlara işaret ettiğini bu program ile anlayabilirsiniz.
  • Camera Viewer Pro

    Camera Viewer Pro, USB ve IP kameralardan canlı yayın akışı yakalayabileceğiniz bir web kamerası kayıt uygulamasıdır.
  • Docs PDF/PowerPoint Viewer

    Docs PDF/PowerPoint Viewer, Google Chrome tarayıcısı üzerinde PDF, PowerPoint ve desteklenen diğer formattaki dökümanları görüntüleyebileceğiniz etkili bir eklentidir.
  • Mustek DV 2000

    Mustek DV 2000 Kameranın Sürücüsü...
  • Datron DSC216 Dijital Kamera

    Datron Dijital Kamera DSC216 sürücüsüdür.
  • DriverIdentifier

    DriverIdentifier ile bilgisayarınızda eski olan sürücüleri listeleyerek güncelleme şansına sahipsiniz.
  • FExplorer

    Dosya Yöneticisi Programıdır.
  • The Old Tree

    The Old Tree tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz bir eğlenceli bulmaca oyunudur