UZMANTV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
522 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

UZMANTV Windows 8 uygulamasında hemen her konuda sorunun yanıtına videolu olarak ulaşabiliyorsunuz.

UZMANTV, kafanızda soru işareti yaratan hemen her konunun yanıtını bulabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması. Sağlıklı yaşam önerileri, sağlık sorunlarının çözümleri, zengin menüler, bakım ve güzellik ipuçları, yeni teknolojik ürünler kısacası aklınıza gelebilecek her konuda halk tarafından en çok sorulan soruların yanıtlarını alanında uzman, kariyer sahibi kişilerin ağzından dinleyebileceğiniz eşsiz bir uygulama.

Sağlık, yemek, iş, otomotiv, teknoloji, moda, sanat ve daha nice kategoride merak edilen soruları bir araya toplayan UZMANTV’nin mobil uygulamasının yanında Windows tablet ve bilgisayar kullanıcıları için hazırlanmış uygulaması da bulunuyor. Kafanıza takılan soruların yanıtını bulmak için açtığınız ilk sitelerden birisi de UZMANTV ise Windows 8 uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim. İnternet tarayıcınızı açmadan binlerce UZMANTV videolarına ulaşmanın yanı sıra uzmanları yakından takip edebiliyorsunuz.

Gerek çalışan gerekse de çalışmayan kişilere hitap eden son derece faydalı videolar içeren UZMANTV’nin Windows 8 uygulamasının kolay kullanılabilir, sade ve kullanışlı bir arayüzle geldiğini özellikle belirtmek istiyorum. Her ne kadar son olarak bu platforma gelse de arayüzü ve içeriği oldukça kaliteli olmuş.

UZMANTV Özellikleri:

  • UZMANTV’de yayınlanan güncel videolar
  • Uzman videoları arama
  • İzlenen videoya göre gelen öneriler
  • UZMANTV editörlerinin seçimleri
  • Yeni eklenen ve en çok izlenen videolar
  • Uzmanları takip etme
Erkan Calp

UZMANTV

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
317 TOPLAM İNDİRME

UZMANTV Android uygulaması ile alanında uzman kişilerce hazırlanmış 10 farklı kategoride videoya ulaşabilirsiniz.

UZMANTV, hemen her konuda merak ettiğiniz soruların yanıtını bulabileceğiniz tek platform. Teknoloji, otomotiv, moda, iş, spor, ev, sağlıklı yaşam ve daha onlarca kategoride alanında uzman kişilerin en çok sorulan sorulara yanıt verdikleri bu platformu Android akıllı telefon ve tabletinizden de takip edebilirsiniz.

UZMANTV resmi Android uygulaması ile UZMANTV’de yayınlanan çok özel videolara rahatlıkla ulaşabilir ve yüksek kalitede izleyebilirsiniz. Modern ve kullanıcı dostu arayüz ile gelen uygulamada hemen her konuda videoya ulaşabilirsiniz. Birbirinden leziz tatları evlerinde denemek isteyenler için püf noktaları da içeren yemek tarifleri, yeni otomobil alanların dikkat etmesi gereken hususlar, bayanlar için bakım öneriler, ev hanımları için el işleri, teknolojik ürünlerin karşılaştırılması gibi herkese hitap eden içeriği bir arada tutan uygulamada bu videoları hazırlayanların profil bilgileri de yer almaktadır. UZMANTV’ye yeni katılmış, popüler ve beğenilen kişiler hakkında kısa bilgiye ulaşabileceğiniz gibi bu kişilerin hazırladıkları videoları da izleyebilirsiniz.

UZMANTV Android uygulamasında kategori bölümü de yer almaktadır. 10 farklı kategoride hazırlanmış videoların yanı sıra en çok izlenen ve en çok beğenilen videolar da kategori bölümünde toplanmış. Tabii ki özel bir video arıyorsanız uygulamanın arama bölümünü kullanmanız gerekiyor.

Erkan Calp

UZMANTV

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

UZMANTV'nin iPhone kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulamadır.

UZMANTV, uzmanların en çok merak edilen soruları yanıtladıkları eşi benzeri olmayan platformdur. Resmi iPhone uygulamasını cihazınıza yükleyerek UZMANTV’de yer alan farklı kategorilerde onbinlerce videoya hızlıca ulaşabilir, nerede olursanız olun izleyebilirsiniz.

UZMANTV’nin iPhone uygulaması videoları, teknoloji ve oto, anne ve çocuk, moda ve güzellik, sağlık, sağlıklı yaşam, iş ve para, yeme ve içme, yaşam, spor ve hobi, ev ve dekor olmak üzere 10 farklı kategoride sunmaktadır. Bunların yanı sıra UZMANTV’de en çok izlenen ve en beğenilen videolara da kategoriler bölümünden ulaşabilirsiniz.

Bir yemek tarifi mi arıyorsunuz? Akıllı telefon, tablet veya televizyon mu satın alacaksınız? Otomobilinizin bakımını nasıl yaptırmalısınız? Sağlığınızda problem mi var? Ve daha onlarca farklı kategoride hazırlanmış videolar merak ettiğiniz sorulara yanıt olacak.

UZMANTV Özellikleri:

  • Alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış onbinlerce video
  • Yeni yayınlanan ve popüler videolar
  • Uzman profilleri ve videoları
  • Videoları paylaşma
  • Video arama
Erkan Calp

UZMANTV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

UZMANTV Windows Phone uygulaması ile merak ettiğiniz soruların yanıtlarını deneyimli kişilerden alabiliyorsunuz.

UZMANTV, hemen her konuda merak ettiklerimizin yanıtını bulabildiğimiz en önemlisi de kafamıza takılan sorulara alanında en deneyimli kişilerin yanıtladığı videolu bir soru cevap platformu ve mobil platformlarda da yer almakta. Yemek, iş, sağlık, spor, moda, teknoloji ve daha onlarca kategoride halk tarafından en çok merak edilen soruların yanıtlarını videolu anlatımlarla destekleyen harika bir uygulama diyebilirim.

UZMANTV mobil uygulaması Windows Phone platformunda oldukça geç karşımıza çıktı ancak hem görsellik hem de içerik olarak Android ve iOS sürümünden oldukça farklı (iyi manada) olduğunu özellikle belirtmek isterim. Zira Windows Phone ülkemizde yaygın olarak kullanılmadığından çoğu uygulama geliştirici sırf “Windows Phone uygulamamız var.” desin diye yapıyor. Ancak Magnet çok iyi iş çıkarmış diyebilirim. Günümüz tasarım diline uygun ve dilediğimiz içeriğe ulaşmamızı sağlayan arayüz üzerine UZMANTV’nin öne çıkan özelliklerini yerleştirmiş.

UZMANTV videolarını Windows Phone cihazımıza taşıyarak işimizi oldukça kolaylaştıran bu uygulamada arama özelliği de bulunmakta. Örneğin; akşam yemeği menünüzde misafirlerinize yeni bir tat sunmak istiyorsunuz. Yemeğin ismini arama kutusuna yazdığınızda karşınıza o yemeği en iyi şekilde hazırlamanıza yardımcı olacak aşçılar çıkıyor. Veyahut yeni bir akıllı telefon gördünüz ancak alıp almamakta kararsızsınız. Cihazın ismini yazıyorsunuz ve teknoloji editörünün yorumu ışığında kafanızdaki soru işaretlerini kaldırabiliyorsunuz.

Mobil uygulamanın diğer bir beğendiğim özelliği uzmanları takip etme seçeneği sunması. Özellikle takip ettiğiniz bir kişi varsa bu özellik sayesinde o kişinin tüm videolarına tek dokunuşla ulaşmakla kalmıyor, yeni videoları yayınlandığında haberdar oluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Markafoni

    Markafoni Windows 8 uygulamasıdır.
  • eBay

    eBay'ın resmi Windows 8.1 uygulamasıdır.
  • Teknosa

    TeknoSA Windows 8 uygulaması ile en yeni teknoloji ürünlerine kolayca ulaşın.
  • Wikipedia

    Wikipedia Windows 8.1 uygulaması ile çevrimiçi ansiklopedi içeriğine hızlıca ulaşabilirsiniz.
  • Amazon

    İnternet üzerinden alışveriş sitesi Amazon.com'un resmi Windows 8 uygulamasıdır.
  • Audible

    Audible, 100.000'den fazla kitaba ulaşabileceğiniz ve dinleyebileceğiniz bir Windows uygulaması.
  • Domino's Pizza Türkiye

    Domino's Pizza Türkiye Windows 8 uygulaması ile hızlı ve kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz.
  • Sure Öğren

    Sure Öğren, namaz dua ve surelerini hem Türkçe hem de Arapça olarak dinleyebileceğiniz bir dini uygulamadır.