Var Mısın Yok Musun

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
265,752 TOPLAM İNDİRME
1.45 MB DOSYA BOYUTU

En çok sevilen şans oyunu Varmısın Yokmusun ? artık bilgisayarınızda.

Tv den severek izleyip beğendiğiniz heyecanla takip ettiğiniz Var mısın Yok musun ? oyununu artık bilgisayarınıza indirip oynayabilirsiniz. Küçük dosya boyutuyla bilgisayarınızı yormaz üstelikte kurulum gerektirmiyor. Bol şans...

 

Oyun Macromedia Flash eklentisi isteyebilir. Bilgisayarınıza yoksa buradan indirebilirsiniz. Tıklayın...

Dilerseniz internet üzerinden Var mısın Yok musun flash oyununu oynayabilirsiniz.

Fatih Tokgöz

Var Mısın Yok Musun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,130 TOPLAM İNDİRME
8.3 MB DOSYA BOYUTU

Var Mısın Yok Musun, televizyonlarda izlerken keyif aldığımız yarışma programının Android telefon ve tabletler için geliştirilen ücretsiz şans oyunu.

Var Mısın Yok Musun, daha önceden televizyon ekranlarından mutlaka bir kere görmüş olduğunuzu tahmin ettiğim yarışma programının Android telefon ve tabletler için geliştirilmiş olan ücretsiz yarışma oyunu.

24 farklı kasadan oluşan oyunda kutuların her birinde 1 TL'den 1.000.000 TL'ye kadar değerler bulunuyor. Sırayla seçiminizi yaparak kutuları azaltıyorsunuz ve sona doğru yaklaşırken belirli aralıklarla popüler Hamdi Bey'den para teklifi alıyorsunuz. Bu teklif kutu seçmeyi bırakıp yarışmadan ayrılmanız için sunuluyor. Elbette şansınıza güveniyorsanız, teklifi yokum diyerek reddetmeli ve yarışmaya devam etmelisiniz. ayrıca gerçek yaşamda olmadığı için mobil oyun üzerinde yokum demek çok daha kolayınıza gelecektir.

Oyundaki amacınız olabildiğince büyük değerli kutuları açmamak. Böylece sonlara doğru daha yüksek para kazanma ihtimaliniz yükseliyor. Bununla birlikte alacağınız teklifler de daha yüksek oluyor.

Oyunda Hamdi Bey yerine Ramazan Bey kullanılmış. Bankacı Ramazan Bey, kalan kutularınızı değerlendirerek size bir teklif sunduğunda ister kabul edip önerdiği parayı alıp çekilebilir, isterseniz de kabul etmeyerek kutu seçmeye devam edebilirsiniz.

Televizyonda izlerken bile bizleri heyecanlandıran yarışmalardan bir tanesi olan Var Mısın Yok Musun?'ı Android mobil cihazlarınız üzerinde oynamak isterseniz oyunu hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sevgilim Olur Musun?

    Sevgilim Olur musun ?, Steam üzerinden ücretsiz şekilde oynayabileceğiniz bir tür komedi oyunudur.
  • Snark Avcıları: Kulübe Hoşgeldin

    Daha önce birkaç kişinin gördüğü ve kimsenin yakalayamadığı Snark'ı yakalama hazır mısın? Macera dolu oyunda Kira Robertsan'a katılıp, hedefine ulaş. Bulduğun nesneleri birleştirerek bulmacanın şifresini çözebilir misin?
  • FarmTech

    FarmTech'te, uzaylıların istila ettiği dünyayı kurtarmak için görevlendirildiniz. Kendi yaşam alanınızı oluşturun, ürünler yetiştirin ve gece ortaya çıkan düşman dalgalarını yok edin.
  • UnderRail

    Bağımsız rol yaparken savaşa bilir misin? Eğer evet diyorsan UnderRail oyununu denemelisin.
  • King of Kings 3

    King of Kings 3'un uçsuz bucaksız dünyasında çevrimiçi olarak diğer oyuncularla savaşmaya hazır mısın? Kralların kralı olabilmek senin elinde.
  • Blasphemous

    Gezegeni kötülerden kurtamak için mücadele vermen gerekiyor! Blasphemous canvarlardan ve ruhlardan kaçmanı istemekte. Savaşa hazır mısın?
  • Cellyon: Boss Confrontation

    Büyülerini kullanarak patronla dövüşmeye hazır mısın? Cellyon: Boss Confrontation, dövüşlerinizi kendiniz oluşturabileceğiniz bir oyundur. 
  • Darkest Dungeon

    Birçok zorluğun bulunduğu macera dolu savaşları hazır mısın? Darkest Dungeon ile kendi ekibini kurup birçok alanda savaşmanı istiyor.