Vectir

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24,723 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Vectır Bluetooth veya Kızılötesi (IR) özelliğine sahip cep telefonlarınızdan Winamp, iTunes, Windows Media Player vb. diğer uygulamaların kontrolünü sağlayan bir uzaktan kumanda uygulamasıdır.

Cep telefonunuzu bilgisayarınızda bulunan uygulamalarla etkileşim içinde olan bir kumanda cihazına dönüştüren Vectır akıllı ve kullanıcı dostu bir uzaktan kumanda uygulamasıdır. Cep telefonunuz çalışırken PowerPoint sunumlarını kontrol edebilir ya da Media Playerın içinde bulunan ses dosyalarını çalıştırabilirsiniz.

Uzak Masaüstü desteği de verebilen Vectır ile Bluetooth veya Kızılötesi özelliğine sahip cep telefonunuzu kullanarak uzakta bulunan bilgisayarınızı kontrol edebilirsiniz. Telefonunuzun yön tuşlarını kullanarak sisteminize erişebilir ve sistem ayarlarını düzenleyebilirsiniz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vectir Free

    Bilgisayarınızı telefon veya tabletinizi kullanarak uzaktan kontrol etmek istiyorsanız bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Google Password Decryptor

    Google Password Decryptor popüler web tarayıcıları ve messenger gibi çeşitli Google uygulamaları tarafından saklanan Google hesabı parolalarınızı kurtaran bir programdır.