Veri Tamir Programı

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,343 TOPLAM İNDİRME

Elektrik kesintilerinin sıkça olması nedeni ile verilerinizin sıralama sistemi bozulmuş olduysa...

Üreticiden:Elektrik kesintilerinin sıkça olması nedeni ile datalarınızın sıralama sistemi bozulmuş olabilir. Böyle bir arıza mesajı alındıysa programı indirerek, çalıştırmalısınız. Verilerinizin olduğu dizini seçtiğinizde sağdaki pencerede veri dosyalarınız dat uzantısı ile listelenecektir. Tamir Et butonuna bastığınızda tüm veriler kontrol edilerek sağlam olanlar listelenecek, bozulanlar ise arıza sebebi bildirilerek tamir edilecektir.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iMyfone D-Back

    iMyfone D-Back, iPhone, iPad, iPod cihazlardan veri kurtarma programı.
  • GiliSoft USB Lock

    Windows için Gilisoft USB Lock programı, veri sızmasını ve verilerinizin USB sürücülere, harici sürücülere, CD/DVD gibi taşınabilir cihazlara kopyalanmasını önleyerek veri kaybını engelleyen bir araçtır.
  • IsoBuster

    CD, DVD, BD, HD DVD gibi tüm optik disk formatlarını destekleyen veri kurtarma programı sayesinde kaybolan tüm verilerinizi geri getirebileceksiniz.
  • HDD Regenerator

    Sabit disklerinizdeki hataları düzeltip, hasarlı bölümleri tamir edip, kullanılamaz haldeki bölgeleri ve kayıp verileri kurtarabileceğiniz kaliteli ve güvenilir bir hard disk rejenerasyon programı.
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı
  • Stellar Data Recovery for Android

    Android cihazlarda silinen, kaybolan tüm dosya türlerinin kurtarılması ve geri getirilmesini sağlayan dosya kurtarma programı: Stellar Data Recovery for Android.
  • MiniTool Power Data Recovery Free Edition

    Windows kullanıcıları için en iyi ücretsiz veri kurtarma programı
  • Recoverit

    Recoverit, Windows PC kullanıcıları için veri kurtarma programıdır. Silinen dosyalarınızı, fotoğraf ve videolarınızı, müziklerinizi kurtarabilirsiniz.