Vertigo Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
244 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Vertigo Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyundur.

Vertigo Racing bir kere oynadıktan sonra bağımlılığa dönüşebilen bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Vertigo Racing bizi baş döndürücü bir yarış tecrübesi bekliyor. Oyun bize sürekli heyecan yaşatacak şekilde tasarlanmış; Vertigo Racing'de düz asfalt yarış pistlerinde yarışmak yerine uçurum kenarlarındaki yollarda, kırsal alanlarda ve eğimli arazilerde araç kullanıyoruz. Bu yarışlarda uçuruma yuvarlanmamak için büyük özen göstermemiz gerekiyor.

Vertigo Racing'de yarışırken bir yandan en yüksek hızda ilerlememiz, diğer yandan aracımızı hurdaya çevirmememiz gerekiyor. Bu iş de reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamızı gerektiriyor. Vertigo Racing içinde klasik araba modelleri yer alıyor. 10 farklı araba seçeneğimizin olduğu oyunda her araba bize farklı bir yarış tecrübesi sunuyor. Ayrıca bu araçların görünümünü tercihlerimize göre değiştirebiliyor, rengini seçebiliyor, içini ve dışını zevkimize göre tasarlayabiliyoruz.

Kendine has grafiklere sahip olan oyunun bu anlamda başarılı olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Vertigo Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
214 MB DOSYA BOYUTU

Vertigo Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Vertigo Racing oldukça kaliteli grafikleri heyecanlı bir oynanışla birleştiren bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Vertigo Racing'de bizi alışageldiğimiz yarış oyunlarından farklı bir yarış tecrübesi bekliyor. Klasik yarış oyunlarında asfalt yarış pistlerinde en hızlı araç olmaya çalışmaktayız. Fakat Vertigo Racing'de asfalt pistler yerine araziye çıkıyoruz ve dağa tırmanırken en hızlı araç olmaya çalışıyoruz. Bu yarışlarda rampalardan atlıyor, uçurumlara yuvarlanmamak için çabalıyoruz ve bolca adrenalin salgılıyoruz.

Vertigo Racing'de klasik arabaları kullanabilmemize imkan veriliyor. Oyuncular araçlarının rengini, içini ve dışını kendi tercihlerine göre değiştirebiliyorlar. Oyundaki yarışlarda temel amacımız ise kullandığımız aracı hurdaya çevirmeden en hızlı şekilde yarışı tamamlamak. Bu da reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamızı gerektiriyor.

Vertigo Racing'de kullanılan dinamik kamera oldukça başarılı. Aracımızı arkadan takip eden kamera konumumuza göre açı değiştiriyor; bu da oyuna sinematik bir hava kazandırıyor. Oyunun grafikleri ise görsel bir şölen yaşatmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Police Drift Racing

    Police Drift Racing Android oyununda arabayı kaydırarak polislerden kaçıyoruz.