Video Downloader Pure

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,727 TOPLAM İNDİRME
0.03 MB DOSYA BOYUTU

Video Downloader Pure, Firefox için yapılmış bir video indirme uygulamasıdır.

Video Downloader Pure, kapsamlı ve pratik bir Firefox video indirme eklentisidir. Ziyaret ettiğiniz web sayfaları üzerinde izleyerek beğendiniz videoları indirmek için kullanamabileceğiniz bu uygulama oldukça kullanışlı ve güvenilir.

İndirmek istediğiniz videoyu indirme işlemine başlamak için öncelikle videoyu oynatmanız gerekiyor. Videoyu oynatmaya başladıktan sonra yeşil kutucuğa tıklayarak indirme seçeneklerini liste halinde görebilirsiniz. Çeşitli formatlarda kaydedebileceğiniz videoları indirdikten sonra internet bağlantısına ihtiyaç duymadan dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Gün içinde internette gezinirken pek çok beğenip daha sonradan unuttuğumuz videolar olabiliyor. Bu videoları unutmamak için bu program ile birlikte hemen bilgisayarınıza indirerek daha sonra izleme imkanı elde edebilirsiniz. Program, YouTube ve Vimeo gibi popüler video sitelerini destekliyor.

Pek çok benzer program olmasına rağmen gayet kullanışlı ve etkili bir video indirme aracı olan bu programı Firefox kullanıcılarına tavsiye ederim.

Not: Bu programı kullanabilmek için Firefox 14.0 veya üzeri bir versiyona sahip olmanız gerekmektedir.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YouTube Video Downloader

    YouTube Video Downloader, popüler video paylaşım sitesi Youtube.com üzerinden video indirmenize olanak sağlayan güvenilir bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Youtube Video Audio Downloader

    Youtube Video Audio Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • AoA Video Downloader

    AoA Video Downloader basit ve kullanışlı bir YouTube video indirme programıdır
  • Youku Downloader

    Youku Downloader, video paylaşım sitesi Youku.com üzerinde yer alan videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Ultraget Video Downloader

    Ultraget Video Downloader, 1000'den fazla site üzerinden kolayca video indirebileceğiniz ücretsiz bir video indirme programıdır.
  • Houlo Video Downloader

    Houlo Video Downloader ile YouTube gibi sitelerden video indirebilir ve dönüştürebilirsiniz
  • iSkysoft Free Video Downloader

    iSkysoft Free Video Downloader ile internet üzerinden video indirebilirsiniz
  • Kastor - All Video Downloader

    Kastor - All Video Downloader ile internet üzerinden kolayca video indirebilirsiniz