Video Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
284,636 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Video Downloader internet tarayıcılarınız üzerinde izlediğiniz videoları indirmenize olanak tanıyan başarılı bir uygulamadır.

Video Downloader, Google Chrome, Firefox ve Internet Explorer üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirmenize olanak tanıyan kullanışlı ve ücretsiz bir eklentidir.  Program tarayıcınıza uzantısını ekleyecektir ve böylelikle bir videoyu izlemeye başladığınız zaman indirme düğmesi ekranda belirecektir. İndirme düğmesine bastıktan sonra programın arayüzü üzerine bağlantı eklenir ve böylelikle videoları istediğiniz gibi bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Video Downloader tam kaynaklı bağlantıyı izlerken istediğiniz öğeleri seçerek farklı adlarla istediğiniz klasörlere kolayca indirmenize olanak tanır.

Can Çevrim

Video Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.8/5 ZİYARETÇİ
69,151 TOPLAM İNDİRME

Android Video Downloader uygulamasıyla popüler video sitelerine erişim sağlayarak cihazınıza indirin.

Android Video Downloader uygulamasıyla popüler video siteleri olan vimeo, dailymotion, bing videos, binkx, liveLeak ve Videobash sitelerinde yer alan videoları cihazınıza indirebilirsiniz.

Sade bir arayüze sahip uygulamada yapmanız gereken tek şey indirmek istediğiniz videoya tıklamak. Bilinmesi gereken bir husus ise youtube desteği yer almamaktadır.

Android Video Downloader Özellikleri

  • Tarayıcı ana sayfası değiştirme
  • Mp4, 3gp ve mov format desteği
  • Çoklu indirme
Şükrü Erdem ÇETİNER

Video Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.6/5 ZİYARETÇİ
3,159 TOPLAM İNDİRME

Video Downloader, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde video izlemek, indirmek ve koleksiyon oluşturmak için etkili çalışan bir uygulama arıyorsanız indirmeniz gereken iOS uygulamasıdır.

Video Downloader, içerisindeki tarayıcı sayesinde internet üzerinde gezinmenizi sağlayan ve gezintiniz sırasında denk gelip izleyerek beğendiğiniz tüm videoları indirme imkanı sunan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Günlük yaşantımızda hem bilgisayarlar hem de mobil cihazlarımız üzerinde pek çok video ile karşılaşıyoruz. Bunlardan çok beğendiklerimizi belirli bir süre geçtikten sonra unutarak daha sonra bulma şansımız kalmıyor. Bilgisayar üzerinde video indirmek oldukça kolay fakat mobil cihazlarımız üzerinde bu işlem için fazla uygulama bulunmuyor. Video Downloader bu sebeple hazırlanan bir iOS uygulamasıdır.

İnternet siteleri üzerinde yer alan videoları otomatil algılama özelliği sayesinde video indirme işlemi için karışık şeyler yapmanız gerekmiyor. İndirmek istediğiniz videonun uygulama tarafından algılanmasından sonra tek yapmanız gereken şey ''download'' tuşuna dokunmak.

Tarayıcı olarak da çalışan bir video indirme uygulaması olan Video Downloader'ın kullanımı son derece basit ve rahat. Tecrübeli bir mobil kullanıcı olmasanız bile uygulamayı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uygulama içerisinde yer alan indirme yöneticisi sayesinde indirme işlemlerini kolayca yönetebilirsiniz. Ayrıca bu özellik aynı anda birden fazla indirme işlemi yapmanızı da sağlamaktadır.

Uygulama ile indirdiğiniz videolar arasında dilediğiniz şekilde aramalar yaparak istediğiniz videoları hemen bulabiliyorsunuz. Bu özellik zaman tasarrufu yapmanızı sağlayacaktır. Uygulama ile otomatik video indirme işlemi gerçekleştiremediğinizde videoyu oynatıcı üzerinden başlattıktan sonra sağ üstteki ''download'' tuşuna basabilirsiniz.

Sizde sürekli videolar izliyorsanız ve beğendiğiniz videoları bir koleksiyona dönüştürmek istiyorsanız, Video Downloader'ı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Saleen Software Web Downloader

    Saleen Software Web Downloader ile farklı fotoğraf ve video paylaşım sitelerinden dosya indirebilirsiniz
  • YouTube Downloader

    YouTube yanında pek çok video sitesi üzerindeki video dosyalarını bilgisayarınıza kaydetmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • YouTube Video Downloader

    YouTube Video Downloader, popüler video paylaşım sitesi Youtube.com üzerinden video indirmenize olanak sağlayan güvenilir bir dosya indirme yöneticisidir.
  • AoA Video Downloader

    AoA Video Downloader basit ve kullanışlı bir YouTube video indirme programıdır
  • Video Downloader Pure

    Video Downloader Pure, Firefox için yapılmış bir video indirme uygulamasıdır.
  • Youtube Video Audio Downloader

    Youtube Video Audio Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Ultraget Video Downloader

    Ultraget Video Downloader, 1000'den fazla site üzerinden kolayca video indirebileceğiniz ücretsiz bir video indirme programıdır.
  • Youku Downloader

    Youku Downloader, video paylaşım sitesi Youku.com üzerinde yer alan videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.