Video Edit Magic

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.2/5 ZİYARETÇİ
287,709 TOPLAM İNDİRME
11.05 MB DOSYA BOYUTU

Video dosyaları üzerinde kes-kopyala-yapıştır işlemlerinden efekt eklemeye kadar bir sürü işlemi gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz amatör bir video düzenleme yazılımı.

Video Edit Magic, video dosyaları üzerinde kes-kopyala-yapıştır işlemlerinden efekt eklemeye kadar bir sürü işlemi gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz amatör bir video düzenleme yazılımı.

Video Edit Magic temel olarak kullanıcılara video kesme, video kırpma, video birleştirme ve videolara video efekti ekleme gibi işlemleri gerçekleştirme konusunda yardımcı oluyor. Bunun yanında videolarınıza arkaplan sesleri ve müzikleri de ekleyebiliyorsunuz.

Video Edit Magic kullanarak video dosyalarının ses ve görüntü parçalarının üzerinde ayrı ayrı çalışabilir, bu iki parçayı birbirinden bağımsız olarak düzenleyebilir; bir parçayı başka bir parçayla değiştirebilirsiniz. Bunun yanında dosyaları istediğiniz gibi kırpabilir, başka video dosyalarıyla birleştirebilir ve üstelik bu işlemleri gerçekleştirirken bir dolu görüntü ve ses efektinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca Layer seçenekleriyle çok kolay bir şekilde videolarınızın üzerine efektli yazılar bindirebilirsiniz. AVI, WAV, WMA, WMV, ASF, MPEG, QuickTime, AIFF, AU, SND, MIDI medya fotmatları ve BMP, GIF, JPEG, TGA imaj formatlarının tümüne tam destek veren yazılımla videolarınızı değişik codec`lerle işleyerek istediğiniz boyut ya da kalitede videolar oluşturabilirsiniz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Audio Edit Magic

    Audio Edit Magic ile kendi müziğinizi yaratabilir, sahip olduğunuz müzik arşivinizden şarkıları ve ses dosyalarını karıştırabilir ve dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
  • OpenShot

    Güçlü özelliklere sahip video düzenleme programı
  • Ashampoo Video Optimizer Pro

    Birkaç dokunuşla videolarınızın kalitesini artırın.
  • Movie Edit Touch

    Kolay kullanımlı özellikleriyle dikkat çeken Movie Edit Touch ile videolarınızı hızlı bir çekişde düzenleyebilir ve sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.
  • Audio Edit Deluxe

    Şarkılarınızın en küçük zaman dilimini görebilir ve kesebilirsiniz.
  • Magic Audio Editor Pro

    Başarılı bir ses düzenleyici.
  • MP4Tools

    MP4Tools, videolarınızı birleştirmenize ve bölmenize yardımcı olan ücretsiz video düzenleme programıdır.
  • Wondershare Video Editor

    Wondershare Video Editor, Windows Movie Maker ve iMovie'ye alternatif en iyi video düzenleme programıdır.