Video Player for Android

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
266 TOPLAM İNDİRME

Video Player for Android, telefon ve tabletler üzerinde kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip bir Android video oynatma uygulaması.

Video Player for Android, Android kullanıcılarının standart medya oynatıcı uygulama yerine kullanabilecekleri gelişmiş özellikler il donatılmış bir Android multimedya oynatıcı. Tüm popüler video formatlarını destekleyen uygulama yüksek kaliteli videoları rahatlıkla izleme olanağı sunuyor.

Kendi içerisine entegre edilmiş olan multimedya yöneticisi ile birlikte gelen Video Player, aynı zamanda çok şık ve göze hoş gelen bir tasarıma da sahip.

SD kart, e-posta, web ya da diğer uygulamalar üzerindeki videoları da hızlıca açabilen uygulamaya mutlaka göz atarak denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VLC Media Player

    VLC for Android popüler medya oynatıcının Android versiyonudur
  • Video Player HD

    Video Player HD uygulaması Android cihazlarınızda tüm video formatlarını izlemenize imkan sağlıyor.
  • Video Player Ultimate

    Video Player Ultimate, Android platformu üzerinde bulabileceğiniz en güçlü ve gelişmiş video oynatma uygulamalarından bir tanesi.
  • Easy Video Player

    Android için Easy Video Player uygulaması, Android telefonunuzda ve tabletinizde çok sayıda uygulamanın cihazınızda yaptığı işlemleri tek başına yapabilen nitelikte bir uygulamadır.
  • A8 Video Player

    A8 Video Player, Android cihazlarınızda standart video oynatıcı yerine kullanabileceğiniz ücretsiz ve pratik bir alternatif video oynatıcı.
  • Path Player

    Path Player, birden çok işi aynı yapmaya odaklanmış olan geniş kapsamlı bir Android medya oynatıcı uygulamasıdır.
  • Power Media Player

    Power Media Player, Android işletim sistemi kullanan cihazlarda çalışan bir tür medya oynatıcıdır.
  • FLV Video Player

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizde FLV uzantılı video dosyalarını oynatabilmek için bu uygulamayı deneyebilirsiniz.