Video Rotator and Flipper

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
438 TOPLAM İNDİRME

Video Rotator and Flipper, ücretsiz, pratik ve ufak boyutlu video döndürme, çevirme programı.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

Video Rotator and Flipper, adından da tahmin edeceğiniz üzere cep telefonunuzla, kameranızla veya diğer cihazlarınızla çektiğiniz istediğiniz yönde çıkmayan videoları düzeltmek için kullanabileceğiniz bir program.

Windows işletim sistemli bilgisayarınıza (Windows XP’den 10’a tüm bilgisayarları destekliyor) ücretsiz indirip kullanabileceğiniz ufak boyutlu video döndürme ve çevirme programı arıyorsanız Video Rotator and Flipper’ı tavsiye ederim. Sık kullanılan video formatlarını destekleyen programla ters çıktığını düşündüğünüz videolarınızı tek tıkla düzeltebiliyorsunuz.
Videoları 90 derece sağa ve sola döndürme, 180 derece döndürme ve dikey – yatay olarak çevirme seçenekleri sunan programın dahili video oynatıcısı da bulunuyor ve videonun orijinal, düzeltilmiş halini yan yana görebiliyorsunuz.

Cep telefonunda düzgün çektiğimizi sanıp bilgisayarımıza attığımızda sürprizle karşılaştığımız videoları hızlıca düzeltmek adına kullanabileceğiniz programa mp4, wmv, flv, avi, mpeg, mov, mkv, 3gp, swf ve vob formatındaki videoları aktarabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Video Cutter and Splitter InDepth

    Video Cutter and Splitter InDepth videolarınızdan parçalar kırpabileceğiniz, uzun videolarınızı dosya boyutuna veya parça uzunluklarına göre bölümlere ayırabileceğiniz gelişmiş bir video düzenleme programı.
  • Free MP3 Cutter and Editor

    Free MP3 Cutter and Editor ile mp3 dosyalarınızın sadece istediğiniz bölümlerini bir iki tıklamayla kırpabilirsiniz.
  • Free WMA Cutter and Editor

    Free WMA Cutter and Editor ile WMA dosyalarını keserek farklı düzenlemeler yapabilirsiniz
  • MP4Tools

    MP4Tools, videolarınızı birleştirmenize ve bölmenize yardımcı olan ücretsiz video düzenleme programıdır.
  • Wondershare Video Editor

    Wondershare Video Editor, Windows Movie Maker ve iMovie'ye alternatif en iyi video düzenleme programıdır.
  • DaVinci Resolve

    DaVinci Resolve 16, video kurgu işiyle uğraşanlar için profesyonel ve ücretsiz video düzenleme (editleme) programı.
  • Windows Movie Maker

    Windows Movie Maker, videolarınızı düzenlemek için tüm gerekli araçları sunan hem ücretsiz hem de detaylı bir film editörü.
  • iSkysoft Video Editor

    iSkysoft Video Editor, video düzenlemelerinizi hem gelişmiş özellikler kullanarak hem de kolayca yapabilmenizi sağlayan yararlı bir program.