Video Thumbnails Maker

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,297 TOPLAM İNDİRME
10.7 MB DOSYA BOYUTU

Video dosyalarınızın küçük resimlerini yani thumbnaillarını elde etmek için bu programı kullanabilirsiniz.

Eğer video dosyalarınızın thumbnail yani küçük resim dosyalarını hızlıca yaratabilmek ve bunları çeşitli işlerinizde kullanmak isterseniz Video Thumbnails Maker programını kullanabilir ve işinizi oldukça kolaylaştırabilirsiniz.

Programın arayüzü kolay kullanılır ve çekici bir şekilde tasarlanmış. İş listesine dosya veya klasörleri kolayca yerleştirebiliyor, sürükle bırak desteğinden faydalanabiliyor ve çıktı alınacak konumu da belirleyebiliyorsunuz.

Bunun yanında alınacak olan küçük resimlerin boyutlarını, formatlarını, videolara göre klasörlere ayrılmalarını ya da üzerlerinde uygulanacak efektleri de kolayca belirleyebilir ve sevdiğiniz şekilde ekran görüntüleri ayarlayabilirsiniz.

Video Thumbnails Maker video dosyalarından ekran görüntüleri aldığı için elbette normalin biraz üstünde bir donanım talep ediyor ancak işlerinizi oldukça kolaylaştıracak bu programı denemeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mobile Media Maker (Motorola) 1.0

    makayama media B.V. nın motorola marka telefonlar için ürettiği bir programdır
  • AVI Maker

    AVI Maker Bitmap dosyalarınızı kullanarak onları avi formatına dönüştürebilen bir çeviri programıdır.
  • Multiple Choice Quiz Maker

    The Multiple Choice Quiz Maker ile kısa sürede kolayca testler ve quizler hazırlayabilirsiniz.
  • WinUSB Maker Tool

    WinUSB Maker Tool ile önyüklenebilir Windows kurulum aygıtı oluşturabilirsiniz.
  • ZOTAC WinUSB Maker

    ZOTAC WinUSB Maker ile Windows kurulum USB bellekleri hazırlayabilirsiniz
  • DCP Setup Maker

    DCP Setup Maker, bilgisayarınız üzerinde kendi kurulum dosyalarınızı oluşturmanızı sağlayan ücretsiz ve kullanımı basit bir yazılım.
  • 7-Zip SFX Maker

    7-Zip SFX Maker, 7-zip arşivinizdeki dosyaları kullanarak kendi kendini çıkarma işlemi yapabilen SFX dosyalarını oluşturmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir program.
  • BackUp Maker

    BackUp Maker data verileri yedeklemeleri için kesinlikle profesyonel bir çözüm. Kullanım kolaylığı ve fonksiyon fazlalığı ile dosyaları klasörleri kaydedebilir yedekleyebilirsiniz. Üstelik çok kısa bir zaman ayırararak.