Video to Flash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
410 TOPLAM İNDİRME
30.92 MB DOSYA BOYUTU

Video to Flash, bilgisayarınızda bulunan video dosyalarını flash video formatına dönüştürebileceğiniz bir video dönüştürme programıdır.

Video to Flash, kullanıcıların bilgisayarları üzerinde yer alan farklı formattaki video dosyalarını Flash videolara dönüştürebilmeleri için tasarlanmış ücretsiz bir video dönüştürme programıdır.

Özellikle video arşivinde yer alan video dosyalarını Flash animasyonlara dönüştürmek isteyen kullanıcılar için oldukça geçerli bir çözüm sunan programın kullanımı oldukça kolaydır.

Programın tek pencereden oluşan kullanıcı arayüzü oldukça şık ve sade şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcıların dönüştürme işlemi sırasında yapmak isteyebileceği her tür işlem ana pencere üzerinde oldukça organize şekilde yer almaktadır. Ayrıca programın Türkçe dil desteğine de sahip olması işleri daha da kolaylaştırmaktadır.

Sadece video dosyalarını Flash animasyonlara dönüştürmenin dışında, dönüştürmüş olduğunuz video dosyalarını doğrudan web siteleriniz üzerinde yayınlayabilmeniz için farklı temalara sahip HTML kodları da oluşturabilirsiniz.

Video dosyalarını hızlı ve kolay bir şekilde Flash animasyonlara dönüştürebileceğiniz Video to Flash'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Audio to Flash Converter

    Bilgisayarınızdaki mp3 formatlı ses dosyalarınızı websitenize eklemeniz için flash mp3 oynatıcısının içine aktaran basit format dönüştürme programıdır.
  • Free Video to Flash Converter

    Video dosyalarınızı web ortamı için uygun flash formatına dönüştüren ve size bunu eklemeniz için gerekli kodları verebilen eşsiz bir video dönüştürme programıdır.
  • FLV to AVI Video Converter

    FLV formatındaki flash videoları direkt olarak AVI formatına dönüştürmek için bu ücretsiz aracı kullanabilirsiniz.
  • Flash 2 video

    ELinizdeki videoları bu program ile cesitli formatlara donusturme imkanı
  • WinX Free AVI to WMV Converter

    WinX Free AVI to WMV Converter ücretsiz bir video format dönüştürme programıdır
  • 3GP to MP3 Converter

    3GP to MP3 Converter, mobil video formatı 3GP'yi MP3 formatına kolayca ve hızlı olarak dönüştürmenizi sağlayan bir ücretsiz format dönüştürme programıdır.
  • iSpring Free

    Büyük boyutlu sunu dosyalarınızı kayba uğratmadan flash dosyalara çevirebilirsiniz. Böylece dosyalarınızın boyutunu küçülterek daha kolay taşınabilir hale getirebilirsiniz.
  • iSpring Pro

    1 Mb PowerPoint Sunusu 137 Kb'a dönüştürür. Yani boyutu büyük PowerPoint sunularınızı Flash'a çevirebilirsiniz...