Video to GIF Converter

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
952 TOPLAM İNDİRME
12.65 MB DOSYA BOYUTU

Elinizdeki videolardan GIF animasyonlar hazırlamak isterseniz kolay kullanılır Video to GIF Converter'ı deneyebilirsiniz.

Video to GIF Converter programı adından da anlayabileceğiniz gibi video dosyalarını hareketli animasyon GIF dosyalarına dönüştürebilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz ve kolay kullanımlı programlar arasında yer alıyor. Desteklenen video formatları arasında AVI, FLV, 3GP, RM, MPG ve diğer popüler formatlar mevcut ve böylece her türlü videoyu dönüştürme işlemini tamamlayabiliyorsunuz.

Programı kullanırken ilk yapmanız gereken videoyu arayüze eklemek ve daha sonra çıktı klasörünü belirlemek ve kodlanma sürecinin tamamlanmasını beklemek. Maalesef program toplu işlem yapma desteğine sahip olmadığı için teker teker GIF'e dönüştürmeyi gerçekleştirmek gerekiyor.

Ayarlar menüsünde GIF'lere renk filtresi vermek de mümkün hale geliyor. Böylece efektli hareketli GIF'ler yaratma imkanı doğuyor ve dilerseniz GIF oynatma hızını ayarlayabilir, resmin boyutunu ayarlayabilir ve kesme işlemleri yapabilirsiniz. Oldukça hızlı bir şekilde videodan GIF'e dönüştürme yapabilen programı kullanmaktan keyif alacağınızı düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Video to GIF Converter

    Videoların istediğiniz bölümlerinden istediğiniz boyutta GIF'ler hazırlamanın yolu Free Video to GIF Converter'dan geçiyor.
  • 123 AVI To GIF Converter

    123 AVI To GIF Converter programı ile AVI dosyalarını GIF dosya formatına dönüştürebilirsiniz.
  • 3GP to MP3 Converter

    3GP to MP3 Converter, mobil video formatı 3GP'yi MP3 formatına kolayca ve hızlı olarak dönüştürmenizi sağlayan bir ücretsiz format dönüştürme programıdır.
  • WinX Free AVI to WMV Converter

    WinX Free AVI to WMV Converter ücretsiz bir video format dönüştürme programıdır
  • Free Video To MP4 Converter

    Free Video To MP4 Converter ile videolarınızı MP4 formatına dönüştürebilirsiniz
  • Free M4a to MP3 Converter

    Free M4a to MP3 Converter, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz hızlı ve etkili format dönüştüme programlarından bir tanesidir.
  • Free FLV to MP4 Converter

    Free FLV to MP4 Converter, FLV uzantılı video dosyalarını MP4 uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free WebM to AVI Converter

    Free WebM to AVI Converter, WebM uzantılı video dosyalarını AVI uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.