Video Watermark Pro

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10,927 TOPLAM İNDİRME
15.76 MB DOSYA BOYUTU

Video Watermark Pro, kendi çekmiş olduğunuz video dosyalarını korumak için kullanabileceğiniz güvenilir bir filigran ekleme programıdır.

Video Watermark Pro, kullanıcıların kendi çekmiş oldukları videoların başkaları tarafından kullanılmasını engellemek için videoları üzerine metin formatında, resim formatında veya farklı şekiller kullanarak filigranlar ekleyebilecekleri profesyonel bir video işleme programıdır.

Oldukça sade ve şık bir kullanıcı arayüzüne sahip olan programın kullanımı oldukça kolaydır. Öncelikle sürükle bırak yöntemi veya dosya yöneticisi yardımıyla filigran eklemek istediğiniz video dosyasını programın içerisine atıyoruz. Sonrasında programın ana penceresinin sağ alt bölümünde bulunan metin, resim veya şekil filigran ekleme seçeneklerinden istediğimizi seçiyor gerekli ayarları yapıyor ve ekleme işlemini tamamlıyoruz.

Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra programın ana penceresi üzerinde yer alan medya oynatıcı yardımıyla hazırlamış olduğumuz filigranın nasıl göründüğünü önizleme yapabiliyor ve eğer bir sorun yoksa videoyu işlemeye başlayarak, filigran ekleme işlemini tamamlıyoruz.

AVI, MP4, WMV, MPG, ASF ve FLV gibi birçok popüler video formatını destekleyen program, bu yönüyle birçok rakibinin önüne geçmektedir ve kullanıcılara geniş bir format desteği sunmaktadır.

Her tür filigran ekleme işlemi için kullanıcılara çok çeşitli seçenekler sunan Video Watermark Pro, videoları üzerine filigran eklemek isteyen kullanıcıların mutlaka denemesi gereken yazılımlardan bir tanesidir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Watermark Studio

    Watermark Studio, görsel öğeler üstüne filigran ekleyerek göze batmayacak şekilde görselleri koruma altına almanızı sağlayan bir programdır.
  • iMyFone MarkGo

    iMyFone MarkGo, video ve resimden watermark kaldırma, resme ve videoya filigran ekleme programıdır.
  • WonderFox Video Watermark

    WonderFox Video Watermark ile videolarınızı kopyalanmaktan ve çalınmaktan koruyabilirsiniz
  • Video4YouTube

    Video4YouTube, Sony Vegas Pro için geliştirilen bir Youtube video yükleme eklentisidir.
  • 1 Media Fixer Pro

    Hasar görmüş media dosyalarınızı tamir etmeye yarıyan bir program ...
  • My Watermark

    My Watermark ile görsellerinize imzanızı (watermark) ekleyebilirsiniz.
  • Mytoolsoft Watermark Software

    Mytoolsoft Watermark Software ile fotoğraflarınıza watermark ekleyebilirsiniz
  • Files&Folders Pro

    Files&Folders Pro uygulaması ile yerel ve bulut hesabınızdaki dosya ve klasörleri yönetebilirsiniz.