ViewNX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41,472 TOPLAM İNDİRME
100.68 MB DOSYA BOYUTU

Profesyonel DSLR makineleriniz ile çektiğiniz resimleri görüntülemekte sorun yaşıyorsanız Nikon'un ürettiği bu programı deneyebilirsiniz.

ViewNX programı direkt olarak popüler Nikon şirketi tarafından üretilmiş ve NEF, RAW ve JPEG resim dosyalarını görüntülemenize olanak veriyor. Bildiğiniz gibi bu formatlar çoğunlukla profesyonel fotoğraf makineleri ile çekiliyorlar ve standart resim görüntüleme programları ile görüntülemeye çalışıldığında sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Aynı zamanda sadece resim dosyalarını değil, NEF, TIFF, AVI, MOV, WAV ve NDF gibi diğer popüler video formatlarını da gösterebilen program işini oldukça iyi yapıyor. Her ne kadar poz değeri, beyaz dengesi, keskinlik, kontrast, parlaklık gibi değerler ile oynama şansınız olsa da başka şekillerde fotoğraflar üzerinde değişiklik gerçekleştiremiyorsunuz. Kırmızı göz kaldırma, kırpma gibi bazı temel özellikler de programın artıları arasında yer alıyor.

Eğer fotoğraf makinenizde GPS özelliği mevcutsa program içerisinden fotoğrafın çekildi konumu da görme şansına sahipsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • JPEGView

    JPEGView, ücretsiz bir resim görüntüleme ve aynı zamanda resim düzenleme programıdır.
  • Picaview

    Sağ tuşta resim görüntüsü
  • Fotobounce

    Fotobounce, fotoğraflarınızı arşivleyip düzenleyebileceğiniz kullanışlı bir program.
  • ViewPic

    Alternatif olarak resim gösterme programı.
  • PhotoView

    PhotoView, bilgisayarlarınız üzerindeki resim dosyalarını görüntüleyebileceğiniz basit bir resim görüntüleme programıdır.
  • PostcardViewer

    PostcardViewer ücretsiz ve özelleştirilebilir nitelikte bir Flash resim yükleyicisidir.
  • ModernView

    ModernView, bilgisayarınızda bulunan resim dosyalarını görüntülemenize olanak sağlayan ücretsiz bir resim göstericidir.
  • My ViewPad

    My ViewPad ile resim dosyalarınızı yüksek kalitede görüntüleyebilir ve resim dosyalarınız üzerinde işlem yapabilirsiniz.