Vikings: War of Clans

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,683 TOPLAM İNDİRME

Vikings: War of Clans internet tarayıcınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Vikings: War of Clans, taktiksel savaş yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz online altyapıya sahip bir viking oyunu olarak tanımlanabilir.

İnternet tarayıcılarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Vikings: War of Clans'da güçlü viking kontroları arasındaki savaşlar konu alınıyor. Konumlarını korumak ve Kuzey'in en kudretli hükümdarı olmak için çarpışan kontrol arasına katılıyoruz ve hedefimizi gerçekleştirebilmek için stratejik ve diplomatik yeteneklerimizi ortaya koyuyoruz.

Vikings: War of Clans'da her şeye sıfırdan başlamaktayız. Oyuna başladığımızda kendi kasabamızı kuruyoruz ve savaş gücümüzü artırmak için çalışmaya başlıyoruz. Oyunda üretim yapabilmek ve asker yetiştirmek için kaynak toplamamız gerekiyor. Askerlerimizi kullanarak kaynaklar üzerinde hakimiyet sağlıyoruz. Yeni kaynaklar demek daha gelişmiş bir kasaba ve askeri güç demek.

Vikings: War of Clans'da savaşta özel kahramanları kullanabiliyoruz. Bu kahramanlar savaşlarda başarı kazandıkça seviye atlayarak daha güçlü hale gelebilmekteler. Oyunda başarı kazanabilmek için sadece iyi savaşçılara sahip olmanız yetmiyor, diplomatik ilişkiler kurmanız da gerekiyor. Oyuncular ittifaklar kurarak klanlar oluşturabiliyorlar ya da klanlara katılabiliyorlar.

Vikings: War of Clans güncel bir internet tarayıcısına sahip her bilgisayarda oynanabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Vikings: War of Clans

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
474 TOPLAM İNDİRME

Vikings: War of Clans mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Vikings: War of Clans oyunculara bir Viking klanının lideri olarak o klanın kaderini belirleme imkanı veren bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir viking oyunu olan Vikings: War of Clans'da özgürlüğün, gücün, korku ve şiddetin hakim değerler olduğu viking dünyasına konuk oluyoruz ve egemenliğimiz için savaşıyoruz. Küçük bir klanın lideri olarak başladığımız oyunda klanımızın neslinin devamı ve gelişimi için mücadele etmekteyiz. Küçük bir viking köyünü devraldıktan sonra seferler düzenlememiz, kaynak elde etmemiz ve yeniş topraklar fethederek topraklarımızı genişletmemiz gerekiyor. Bunu başarabilmek için viking kahramanlarımızı yetiştiriyoruz ve savaş meydanına salarak gücümüzü gösteriyoruz.

Vikings: War of Clans online altyapıya sahip olan bir strateji oyunu. Oyunda diğer oyunculara karşı savaşabilmemiz ve gücümüzü test edebilmemiz mümkün. Ordumuzda farklı yeteneklere sahip okçular, paralı askerler, atlılar, güçlü savaşçılara yer verebiliyoruz. Senaryo modunda görevleri amamladıkça ödüller kazanmaktayız. Oyun içerisinde savvaşçılarımıza özel silah ve ekipmanlar üretebilmemiz ve onları daha güçlü hale getirebilmemiz mümkün.

Vikings: War of Clans yüksek grafik kalitesini zengin bir içerikle birleştirmekte.

Can Erdil Şentürk

Vikings: War of Clans

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
182 TOPLAM İNDİRME
93.1 MB DOSYA BOYUTU

Vikings: War of Clans güzel grafiklere sahip bir strateji oyunudur

Vikings: War of Clans eğer vikinglerin baş rolde olduğu bir strateji oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir viking oyunu olan Vikings: War of Clans'da kılıç ve kalkanla yapılan savaşların hakim olduğu bir çağa yolculuk ediyoruz. Korku, güç, vahşet ve özgürlük gibi kavramların ön planda olduğu viking dünyasına bir klan lideri olarak katılıyoruz. Küçük bir viking köyünde başlayan serüvenimiz noyunca klanımızı güçlendirmeye, geliştirmeye ve topraklarını genişletmeye çalışıyoruz.

Vikings: War of Clans'da temel amacımız klanımızın düşmanlarıyla savaşmak için kendi şehrimizi geliştirmek, kaynak toplayarak üretimimizi artırmak ve ordumuzu kurmak. Ordumuzda kullanmak üzere savaşçılar, okçukar, atlılar ve paralı askerler yetiştirebiliyoruz. Ordumuzdaki savaşçılara özel silahlar ve ekipmanlar üreterek onların savaş yeteneklerini artırabilmemiz de mümkün. Online altyapıya sahip olan oyunda ordunuzun gücünü diğer oyuncuların orduları karşısında sınayabilirsiniz.

Vikings: War of Clans yüksek grafik kalitesiyle ve zebgin içeriğiyle uzun süren bir eğlence sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Land of the Vikings

    Bir strateji oyunu olan Land of the Vikings'de, koloninizi kurun ve köyünüzü gittikçe geliştirin.
  • Clash of Bot

    Clash of Bot, Android ve iOS mobil cihazları üzerinde popüler strateji oyunu Clash of Clans oyuncularının otomatik olarak yapacağı saldırılar ile kupa ya da altın ve iksir kazanmasını sağlayan gelişmiş bir bot programı.
  • Warhammer 40,000: Dawn of War 2

    Warhammer 40,000: Dawn of War II ile savaş kaldığı yerden devam ediyor. İlk oyunun başarısından sonra gelen Dawn of War II ile galaksiye hükmetmeye çalışın.
  • Warhammer 40,000: Dawn of War

    Warhammer 40,000: Dawn of War ile benzersiz bir strateji oyunu sizleri bekliyor. 41. milenyuma kendinizi hazırlayın ve ordularınızı yönetmeye başlayın.
  • Total War Saga: Thrones of Britannia

    Total War Saga: Thrones of Britannia, bir strateji oyunudur.
  • War of Beach

    War of Beach ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • March of War

    March of War ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Call of War

    Call of War, 2. Dünya Savaşı'nda geçen, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz sıra tabanlı bir strateji oyunudur.