Village Farmer Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
811 TOPLAM İNDİRME

Village Farmer Simulator 3D kaliteli bir simülasyon oyunu oynamak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken alternatifler arasında yer alıyor.

Simülasyon oyunları oynamaktan keyif alanların severek oynayacağı türden bir oyunla karşı karşıyayız. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Village Farmer Simulator 3D‘de kendi çiftliğimizi yönetmeye çalışıyoruz. Hem tablet hem de akıllı telefonlar üzerinde oynanabilen bu oyun keyifli ve gerçeğe yakın deneyim sunan bir simülasyon oyunu arayanların mutlaka göz atması gerekenler arasında yer alıyor.

Oyunda bizleri bekleyen farklı görevler ve uğraşlar var. Traktörümüzün direksiyonuna geçip bu görevleri başarıyla tamamlamaya çalışıyoruz. Üç boyutlu hazırlanan görseller oyunun simülasyon atmosferine olumlu katkıda bulunuyor. Bazı oyunlar simülasyon oyunu olduklarını iddia etseler de grafik aklitesi olarak bu durumla ters düşüyorlar. Neyse ki Village Farmer Simulator 3D’nin üreticileri gerekli ayrıntılara önem vermişler ve ortaya gerçekten keyifli bir oyun çıkartmışlar.

Village Farmer Simulator 3D genel olarak simülasyon oyunları kategorisinde yer alan başarılı oyunlardan bir tanesi. Beklentileriniz iyi bir simülasyon oyunu oynamak yönündeyse Village farmer Simulator 3D’yi mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

Village Farmer Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
258 TOPLAM İNDİRME

Village Farmer Simulator 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.

Village Farmer Simulator 3D kendi çiftliğini işletme hayali kuran oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi ve en önemlisi de tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Oyundaki temel amacımız kendi çiftliğimizi etkin bir şekilde yönetmek.

Oyunda tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi tarlaları sürmek, ekim yapmak ve ekinleri toplamak gerekiyor. Bu işler için kullanabileceğimiz bir traktöre sahibiz. Hemen direksiyonun başına geçip işlere başlıyoruz. Toplamda 20’den fazla bölüm olduğu içi oyun asla tekdüze bir hale gelmiyor.

Heyecanını uzun süre muhafaza eden Village Farmer Simulator 3D’de gerçekçi grafiklere ve oyun esnasında problemsiz bir şekilde çalışan kontrollere yer verilmiş. Kontrol mekanizması bu tarz oyunlar oynamış oyuncular için birkaç dakikada alışılabilecek türden. Kusursuz çalışan kontrollere ek olarak oyunun grafik kalitesi de gerçekten yüksek. Eğer simülasyon türü oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız Village Farmer Simulator 3D’yi kaçırmayın derim.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farming Simulator 15 APK

    Farming Simulator 15 APK Android çiftlik oyunları arasında. Farmer Sim 2015 APK çiftçilik oyunu oynamak isteyenlere tavsiyemizdir.
  • Subway Simulator 3D

    Subway Simulator 3D, bir vatman olarak metro sürmenizi amaçlayan bir simülasyon oyunudur.
  • Plane Simulator 3D

    Plane Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Police Dog Simulator 3D

    Police Dog Simulator 3D ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu
  • Heavy Excavator 3D Simulator 2

    Heavy Excavator 3D Simulator 2 gerçekçi bir simülasyon oyunudur
  • Gorilla Simulator 3D

    Gorilla Simulator 3D ilginç bir simülasyon oyunudur
  • Russian Taxi Simulator 3D

    Russian Taxi Simulator 3D, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • Wild Crocodile Simulator 3D

    Wild Crocodile Simulator 3D, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir simülasyon oyunu.