VingoQR

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
401 TOPLAM İNDİRME
0.03 MB DOSYA BOYUTU

VingoQR, bilgisayarınız üzerinden kolay, hızlı ve pratik bir şekilde QR kod oluşturabileceğiniz ücretsiz bir programdır.

VingoQR, bilgisayarlarınızı kullanarak herhangi bir bilgisayar kullanma tecrübesi olmadan kolayca ve bir kaç saniye içerisinde QR kod oluşturabileceğiniz yararlı bir yazılımdır. Programı kullanarak QR kod oluşturmak için bilgisayarınızın internete bağlı olması gerekmektedir.

Sade bir arayüzü bulunan programa giriş yaptıktan sonra QR kod oluşturmak için bir link veya yazı girmeniz yeterli. Gerekli yazı veya linki girdikten sonra QR kodunuz anında oluşmaktadır. Kullanımı son derece basit olan bu programı ücretsiz olarak sitemiz üzerinden indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Programın yazdırma ve kaydetme özellikleri sayesinde hazırladığınız QR kodlarınız ister yazıcıdan çıktı olarak alabilir, isterseniz bilgisayarınıza kaydederek daha sonra kullanabilirsiniz. Program ile QR kod oluşturmak için internet bağlantınızın olması gerektiğini tekrarlamakta fayda görüyorum. Eğer internete bağlı değilseniz gerekli QR kodunu oluşturamazsınız.

QR kod oluşturmak için ücretsiz bir program arıyorsanız VingoQR programını kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.
  • Antispam Scanner

    E-maillerinize sık sık gelen ve çeşitli reklam vs. konular içeren, ama aslında çeşitli virüslerle dolu e-postalar dan bıktınız mı?