Virginia

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME

Virginia bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

Virginia eğer polisiye hikayeleri seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir macera oyunu.

Film tadında bir hikayeyle bizi karşılayan Virginia'da Anne Tarver adlı kahramanımzıın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız akademiden yeni mezun olarak FBI'da ajan olmuş ve göreve başlamıştır. Kahramanımızın ilk görevi ise küçük bir çocuğun gizemli ortadan kaybolma hikayesini aydınlatmak ve çocuğu kurtarmak. Kahramanımız Anne bu iş için ortağı Maria Halperin ile birlikte yola çıkıyor ve Virginia adı verilen kasabayı ziyaret ediyor. Biz de ona bu macerada eşlik ediyoruz.

Virginia'da oyun boyunca farklı insanlarla diyalog kurarak ve ipuçlarını toplayarak kaybolan çocuğun izini sürmekteyiz; fakat bu araştırmamız bize daha da çarpıcı bir gerçeği öğrenme imkanı veriyor. Lucas Fairfax Kingdom adlı küçük çocuğun yaşadığı Virginia kasabası garip sırlarda doludur. Kasaba halkı ise bu sırların açığa çıkmasını engellemek için saldırganca davranmaktadır. Bizim yatak odasından kaybolan Lucas'ı bulabilmemiz için Virginia kasabasının sırlarını da öğrenmemiz ve kasaba halkının bizi çevreleyen baskısından kurtulmamız gerekiyor.

Virginia bize oyun hikayesini sinematik bir kurguyla aktarmakta. Bu da oyuna sürükleyici bir yapı kazandırmakta. Kendine has bir grafik stiline sahip olan Virginia'nın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

Virginia Sistem Gereksinimleri

- Windows 7 işletim sistemi

- AMD Phenom II X4 940 veya Intel Pentium G440 işlemci

- 2 GB RAM

- 1 GB video belleğe sahip AMD Radeon R7 250 veya Nvidia GeForce GTX 650 ekran kartı

- DirectX 11

- 5 GB boş depolama alanı

Oyunun demosunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!