Virtual ANS

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
310 TOPLAM İNDİRME
6.6 MB DOSYA BOYUTU

Ses ve müzik dosyalarınızı sonogram adı verilen resim dosyalarına dönüştürmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.

Virtual ANS programı, karşınıza çıkabilecek en ilginç ücretsiz programlardan bir tanesi ve temel amacı ses dosyalarını bir resim dosyasına dönüştürmek. Her ne kadar kulağa biraz ilginç gelse de program bunu oldukça güzel bir şekilde başarıyor ve müziklerinizi görsel olarak etkileyici bir hale getirebiliyor.

Yaratılan bu görsel aslında özel bir Rus yapımı synthesizer'ı simüle ediyor ve böylece fotoelektronik/spektral müzikler elde etmenizi sağlıyor. Sovyet döneminde yapılan benzer çalışmalardan esinlenen program sayesinde oldukça ilginç sonuçlar elde etmek mümkün.

Hem profesyoneller hem de seslerle ilgilenen amatörler programla oldukça ilgileneceklerdir. Özellikle sıradışı sesler elde etmek isteyenler bir resim dosyasıyla nasıl ses elde edilebildiğini gördüklerinde şaşıracaklar. Yaratılan bu resim dosyalarına sonogram adı veriliyor ve daha sonra üzerinde değişiklikler de yapabiliyorsunuz.

Kopyala, yapıştır ve kes gibi dosya tarayıcısı özelliklerini destekleyen program aynı zamanda arayüzün ufak tefek modifikasyonlardan geçirilmesine de olanak tanıyor. Müzikle uğraşanların seveceğine inandığım bir program.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Virtual DJ

    Dünyanın en iyi DJ programlarından birisi olan Virtual DJ ile kendi remikslerinizi yaratabilir, müzik alanındaki yaratıcılığınızı amatör olarak ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Virtual Trumpet

    Müzikle ilgili olanlar ve trompet çalgısını sevenler için bilgisayarlarında kolaylıkla trompet çalmalarına olanak sağlayan küçük ve kullanışlı bir yazılım.
  • Sonic Visualiser

    Ses ve müzik dosyalarınızın dalga boylarını detaylı olarak analiz edebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Hybrid

    Hybrid, tüm ses araçlarının yapabildiği işlemleri tek başına yapabilen bir programdır.
  • CuteDJ

    CuteDJ programını kullanarak kolayca DJ'lik yapabilir, kendi mixlerinizi oluşturabilirsiniz.
  • Adobe Audition

    Adobe Audition, ses efektleri oluşturup miksleyip tasarlayabileceğiniz sektördeki en iyi dijital ses düzenleme programıdır.
  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • Creative WaveStudio

    Creative WaveStudio, aklınıza gelebilecek her tür ses düzenleme işlemini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.