Virtual Router

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
24,481 TOPLAM İNDİRME
0.33 MB DOSYA BOYUTU

Virtual Router, sanal WiFi hotspot oluşturabileceğiniz basit, kararlı ve kullanışlı bir yazılımdır.

Virtual Router, sanal WiFi hotspot noktaları oluşturarak internet bağlantınızı kablosuz ağlar üzerinden diğer kullanıcılarla paylaşmanıza olanak sağlayan kullanıcı dostu bir uygulamadır.

Oldukça basit bir yapılandırma sonrasında kendinize ait sanal WiFi bağlantıları oluşturabileceğiniz ve çevrenizdeki insanlarla paylaşabileceğiniz programın kullanımı oldukça kolaydır.

Program içerisinde yer alan ayarlar bölümü yardımıyla kendi WiFi bağlantı adınızı ve şifrenizi hemen belirleyebilirsiniz. Diğer ayarları program sizin için otomatik olarak yapacaktır.

Kendi WiFi bağlantılarınızı oluşturabileceğiniz ve internet bağlantınızı wireless üzerinden paylaşabileceğiniz basit bir yazılıma ihtiyacınız varsa Virtual Router'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Virtual Router Plus

    Bilgisayarınızı kullanarak sanal kablosuz ağlar oluşturmak için bu üçüncü parti yazılımı deneyebilirsiniz.
  • My WIFI Router

    My WIFI Router programı ile bilgisayarınızdaki internet bağlantısını diğer cihazlarınız ile kablosuz olarak paylaşabilirsiniz.
  • Virtual Modem

    Virtual Modem, görevi bakımdan benzeri bulunmayan ilginç bir yazılım
  • Virtual DJ

    Dünyanın en iyi DJ programlarından birisi olan Virtual DJ ile kendi remikslerinizi yaratabilir, müzik alanındaki yaratıcılığınızı amatör olarak ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Virtual Disk Utility

    Virtual Disk Utility, bilgisayar kullanıcılarının zahmetsiz bir şekilde sanal sürücüler oluşturabilecekleri ücretsiz bir programdır.
  • Virtual ANS

    Ses ve müzik dosyalarınızı sonogram adı verilen resim dosyalarına dönüştürmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Virtual Trumpet

    Müzikle ilgili olanlar ve trompet çalgısını sevenler için bilgisayarlarında kolaylıkla trompet çalmalarına olanak sağlayan küçük ve kullanışlı bir yazılım.
  • BlueAuditor

    BlueAuditor, Bluetooth ağ güvenliğini görüntülemeye ve denetlemeye yarayan Bluetooth ağ güvenlik denetleyicisidir.