VistaSwitcher

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,873 TOPLAM İNDİRME
0.34 MB DOSYA BOYUTU

Yeni Windows ve diğer işletim sistemleri sürümleri ile karşımıza çıkan, bilgisayar kullanımında kolaylık, hız ve etkinlik sağlaması amacıyla geliştirilmiş ve görsel olarakta dikkat çekici bir özellik olan pencereler ve sekmeler arası

VistaSwitcher programı Windows işletim sistemleri için güçlü ve işlevsel bir görev yönetim aracı. Bu programı bilgisayarınıza kurduğunuzda VistaSwitcher, Windows içerisindeki Alt-Tab özelliği ile yer değiştirir. Çalışan programları, isimleri ve önizleme görüntüleri ile çok daha güzel şekilde bir kutu içerisinde sunan bu araç yine bu programlar arasında klavye kısayolları veya fare yardımı ile hızlı bir şekilde geçiş yapabilmenize olanak sağlar.

Sadece birkaç tıklama ile çalışan görevler arasında geçiş yapabilir, pencereleri küçültüp büyütebilir, ana pencereye geri dönüş yapabilir veya işlemleri sonlandırabilirsiniz. Her ne kadar program isminde "Vista" geçsede bu alteratif ve küçük aracı Windows XP, Vista ve 7 ile birlikte kullanabilir ve çok daha işlevsel bir Alt-Tab fonkisyonu elde edebilirsiniz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tablacus Explorer

    Bilgisayarınızda yer alan dosya ve klasörleri kolayca yönetebilmek için bu dosya yönetimi programını kullanabilirsiniz.
  • Concord

    Concord programlarınız ve klasörleriniz için kısayollar oluşturabileceğiniz yardımcı bir masaüstü uygulamasıdır.
  • Cool Desk

    Sanal Masaüstü
  • WindowManager

    WindowManager, masaüstü bilgisayarınızın pencerelerini boyutlandırmanızı sağlayan bir araçtır.
  • Aston

    Kullanmakta olduğunuz Windows işletim sisteminin, görünümünden sıkılanlar için üretilmiş, masaüstünüzü tamamen değiştirmenize olanak sağlayan ve birçok temayı indirip kurmanızı imkan veren güçlü bir kabuk programıdır.
  • Dexpot

    Dexpot ile 20 taneye kadar sanal masaüstü yaratabilir ve her birinde farklı işlemler yapabilirsiniz.
  • ScreenRes

    ScreenRes programı sayesinde bilgisayarınızın ekran çözünürlüğünü ve masaüstü ikon dizilimini eski haline döndürebilirsiniz.
  • iStartMenu

    iStartMenu ile Windows 8'de klasik başlat menüsünü kullanabilirsiniz