Voi AI

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Voi AI, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir yapay zeka destekli fotoğraf oluşturma uygulamasıdır.

Yapay zeka teknolojisinin pek çok alanda kullanıldığı bu dönemde, fotoğraf düzenleyicilerin de bu kümede en üst sıralarda yer aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Voi AI, içerisinde barındırdığı stil seçenekleriyle birlikte eşsiz görseller ortaya çıkarmanıza olanak tanıyor. Kendinizi bir film karakterine, astronota, oyun karakterine ve aklınıza ne geliyorsa dönüştürebiliyorsunuz.

Uygulamanın mantığı ve kullanışı bakıldığı zaman çok basittir. Tek yapmanız gereken, galerinizdeki bir fotoğrafı içe aktarmak ve çeşitli stil şablonlarından birini seçmektir. Sadece tek başınıza bulunduğunuz fotoğrafları değil, aynı zamanda partnerinizle çekildiğiniz fotoğrafları da Voi AI'da kolayca dönüştürebilirsiniz.

Voi AI'da farklı stil seçeneklerinin olduğunu söylemiştik. Anime, süper kahraman, siberpunk ve daha fazla seçenekten birini seçerek, fotoğrafınıza farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Voi AI İndir

Uygulamadan dışa aktardığınız görselleri istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. İsterseniz arka planınızda, isterseniz de profil fotoğraflarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tabii ki bunların yanı sıra, dönüştürdüğünüz fotoğrafları sosyal medyada veya arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Siz de yapay zeka teknolojisini kullanarak mükemmel fotoğraflar yaratmak istiyorsanız, Voi AI indirerek yüzlerce farklı stil arasından size en yakışanı seçebilirsiniz. 

Voi AI Öne Çıkan Uygulama Özellikleri

  • Yapay zeka kullanarak fotoğraflarınızı dönüştürün.
  • Sade ve basit tasarımı deneyimleyin.
  • Kolayca görseller üretin ve paylaşın.
  • Yüzlerce stil arasından en beğendinizi seçin.
Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gencraft APK

    Metinlerinizi görselliğe dönüştürebileceğiniz Gencraft APK, yapay zeka destekli bir fotoğraf ve kısa video oluşturucu uygulamasıdır.
  • Video AI Art Generator & Maker

    Video AI Art Generator & Maker'da, yüzlerce şablon ve yapay zeka teknolojisi kullanarak fotoğraflarınızı akılalmaz videolara dönüştürebilirsiniz.
  • ArtOut - AI Art Generator

    ArtOut - AI Art Generator'da, resimlerinizi en iyi şekilde düzenleyin ve yapay zeka sayesinde yaratıcı fikirlerinizi ortaya çıkarın.
  • Dawn AI APK

    Dawn AI APK, fotoğraflarınızı yapay zeka ile muhteşem avatarlara dönüştürebileceğiniz basit ve popüler bir uygulamadır.
  • Ask AI

    Ask AI, sorduğunuz her soruya anında cevap alabileceğiniz bir yapay zeka uygulamasıdır. İstediğiniz her konuda sohbet edin, fikir edinin ve çeşitli işlerinizde yardım alın.
  • Bing

    Yapay zeka ile desteklenen ve 10'u aşkın yıldır piyasada bulunan Bing, tarayıcı aramalarından AI ile sohbet etmeye kadar her türlü özelliği kullanıcılara sunuyor.
  • Pro Imagine AI Art Generator

    Pro Imagine AI Art Generator'da yapay zeka destekli fotoğraflar oluşturup, hayal gücünüzü zorlayabilirsiniz.
  • Cosplay APK

    Cosplay APK uygulamasında, kendi avatarlarınızı oluşturun ve istediğiniz karakterlerin yerine geçin.