VoodooShield

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
13.37 MB DOSYA BOYUTU

VoodooShield programı ile bilgisayarınızı zararlı yazılımlara karşı tamamen kilitleyebiliyorsunuz.

VoodooShield programı, Windows işletim sistemli bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan korumak istiyor ancak devamlı olarak bilgisayarı ağırlaştıran antivirüs ve anti-malware programlarını sisteminizde barındırmak istemiyorsanız denemeniz gerekenler arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak sunulan ancak ücretli olarak yetenekleri geliştirilebilen program, sisteminize izinsiz olarak kendini kurmak isteyen tüm zararlı yazılımlara kolayca engel olabiliyor.

Programın temel çalışma mantığı, PC'nize kurulmak istenen tüm yazılımların engellenmesi üzerine kurulu. Aktif koruma açık durumdayken siz de dahil olmak üzere hiç kimse herhangi bir program ya da yazılım kurulumu gerçekleştiremiyor ve bu sayede zararlı yazılımlar da engelleniyorlar. Ayrıca izni bulunmayan yazılımların da bu modda çalışamadıklarını belirtelim.

Eğer yeni bir program ya da uygulama kurmak isterseniz tek yapmanız gereken geçici olarak korumayı kapatmak ve daha sonra yazılım kurulumunu gerçekleştirmek. Bu moddayken kurduğunuz yazılımı güvenli olarak tanımlayan VoodooShield, yeniden koruma kodunu açtığınızda yeni kurulan programa engel olmuyor.

Bu güvenlik sisteminin oldukça etkili ve verimli bir şekilde sizi tehditlerden koruduğunu söyleyebilirim. Bulut virüs tanımlamaları sisteminden de faydalanan uygulama, sizi gerçekten tehdit edebilecek yazılımlara karşı her an tetikte kalmanıza da yardımcı oluyor.

Bilgisayarını tüm zararlı yazılımlardan korumak isteyenlerin göz atmaları gereken kolay kullanımlı ve sade arayüzlü bir program olan VoodooShield'ı denemeden geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SpyWall Antispyware

    Casus yazılımları temizleyebileceğiniz ve web güvenliği sağlayabileceğiniz bir yazılım.
  • Webroot Spy Sweeper

    Bilgisayarınıza bulaşan veya girmeye çalışan casus yazılımları engellemek ve temizlemek istiyorsanız kullanabileceğiniz en iyi casus yazılım temizleme programlarından birisi de Spy Sweeper'dır.
  • Malwarebytes Anti-Rootkit

    Bilgisayarlarınızdaki casus yazılımları kaldırmak için kullanabileceğiniz bir program.
  • RemoveIT Pro

    RemoveIT Pro, virüs, truva atı ve casus yazılım gibi kötü niyetli yazılımları tanıyarak bunları sizin adınıza etkisiz hale getirir.
  • SpyCatcher 2007

    SpyCatcher Express internette dolaşırken sizi güvende tutar. Programı kullanan tüm kullanıcılar için casus yazılımlara karşı kesin bir casus koruması sağlar.
  • Riot Isolator

    Riot Isolator ile bilgisayarınızda bulunan casus yazılımların farkında varabiliyor ve daha güvenli bir ortam sağlayabiliyorsunuz.
  • SpyDLLRemover

    SpyDLLRemover adlı ücretsiz program ile bilgisayarınızda bulunan casus yazılımları ortadan kaldırabilirsiniz.
  • CounterSpy

    Sistem kaynaklarını zorlayan güvenlik programlarının aksine Counter Spy ile artık bilgisayarınızı yavaşlatmadan casus yazılımlara karşı koruyabileceksiniz.