Voxox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13,314 TOPLAM İNDİRME
29.67 MB DOSYA BOYUTU

Voxox programı sayesinde tüm platformlardaki dostlarınızla kolayca sohbet edebilirsiniz.

Voxox programı, hem Windows hem de diğer mobil ve PC platformlarında yer alan ücretsiz sohbet programları arasında yer alıyor ve böylece kullanıcıların tüm dostlarıyla kesintisiz bir şekilde iletişim kurabilmelerine olanak tanıyor. Hem basit ve sade arayüzü, hem de çok sayıda gelişmiş özelliği sayesinde programı kullanırken herhangi bir zorluk yaşayacağınızı da düşünmüyorum.

ABD'de veya Kanada'da yaşayan kullanıcılar için sahte telefon numarası üretme desteği de sunduğu için güvenlik veya ucuza arama amaçlı da kullanılabiliyor fakat ülkemizde maalesef bu özellik aktif olarak kullanılamıyor.

Programın sunduğu temel desteklere bakacak olursak;

  • Sohbet çeviri özelliği
  • Grup mesajlaşması
  • Video ve fotoğraf paylaşma
  • Konum paylaşma imkanı
  • Görüşme kaydı alabilme
  • Sesli mesaj gönderebilme

Elbette Voxox'un çalışması için internet bağlantınızın aktif halde olması gerekiyor. Çok düşük bağlantı hızlarının sesli veya görüntülü iletişimlerde sorun yaratma ihtimali mevcut fakat yazılı mesajlaşma özelliğinin pek hızlı bir bağlantı gerektirmediğini belirtmek gerek.

Eğer alternatif ve yeni bir mesajlaşma uygulaması arıyorsanız göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Voxox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3,294 TOPLAM İNDİRME

Voxox uygulaması ile Android cihazlarınızdan diğer platformlardaki dostlarınızla kolayca sohbet edebiliyor, onları arayabiliyorsunuz.

Voxox uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarından dostlarıyla kolayca mesajlaşmalarını sağlayan ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor fakat bir kaç ekstra özelliği için satın alma seçeneklerinin varolduğunu da belirtmek gerek. Hem basit arayüzü hem de sorunsuz çalışan yapısıyla alternatif arayanların işini görecektir. Ayrıca Voxox'un diğer mobil platformlarda, hatta masaüstünde bile bir sürümünün olması sayesinde herkesle her an ve her cihazdan iletişime geçme şansınız oluyor.

Uygulamanın direkt mesajlaşma özellikleri klasik yazılı mesajlaşma uygulamaları gibi çalışıyor fakat bir yandan da fotoğraflar ve videolar gönderme gibi özelliklerden faydalanabiliyorsunuz. Çok sayıda kişiyle aynı anda sohbet etmek isteyenler grup mesajlaşma özelliğinden de kolayca faydalanabiliyorlar. Tüm bu özellikler diğer platformlardaki Voxox uygulamalarıyla da uyumlu bir şekilde kullanılıyor. Dolayısıyla sohbet ettiğiniz kişiler hiç bir iletişimi kaçırmıyorlar.

Voxox'un konum paylaşma, hatta sesli mesaj gönderme gibi yeteneklerinin de olması sayesinde iletişime geçtiğiniz kişilerle ihtiyaç duyduğunuz tüm detayları paylaşabiliyorsunuz. ABD ve Kanada'da yaşayan kullanıcılar ise uygulamanın satın alma seçenekleri sayesinde sahte telefon numarası alabiliyor, bu numarayla uluslararası arama ve SMS'leri çok ucuza gerçekleştirebiliyorlar. Fakat maalesef bu özellik ülkemizde kullanılabilir durumda değil, bu nedenle satın almayı gerçekleştirmenizi pek önermiyorum.

Farklı dillerde gönderilen mesajları otomatik tercüme de edebilen uygulama, çok özellikli mesajlaşma uygulamalarından hoşlananların denemeleri gerekenler arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

Voxox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
764 TOPLAM İNDİRME

Voxox uygulaması sayesinde iPhone ve iPad'lerinizden dostlarınızla kolayca mesajlaşın.

Voxox uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarından dostlarıyla kolayca mesajlaşmalarını sağlayabilen ücretsiz araçlar arasında yer alıyor ve sahip olduğu çok sayıda yetenek sayesinde ilk tercihlerinizden bir tanesi haline gelecektir. Hem basit kullanımı, hem yetenekleri hem de neredeyse tüm platformlarda yer alması sayesinde her an istediğiniz cihazdan diğer insanlarla iletişim kurabiliyorsunuz.

Uygulamanın temel mesajlaşma kabiliyetlerini listelemek gerekirse;

  • Yazılı mesaj gönderme
  • Sesli mesaj gönderme
  • Fotoğraf gönderme
  • Video gönderme
  • Grup mesajlaşma
  • Konum paylaşma

Voxox'u kullanırken iletişimde olduğunuz kişilere diğer bağlantı kişilerinizin kontak bilgilerini de gönderebiliyorsunuz ve ayrıca offline olarak gönderdiğiniz mesajların online olduğunuz anda gönderilebilmelerini sağlayabiliyorsunuz.

Yazılı mesajların otomatik olarak diğer dillere tercüme edilebilmeleri de uygulama ile mümkün ve böylece farklı memleketlerden olan müşterileriniz ya da arkadaşlarınızla sorunsuzca sohbet edebiliyorsunuz. ABD ve Kanada'daki kullanıcılar sahte telefon numaraları alarak daha ucuza yurtdışı telefon aramaları ve SMS gönderimleri de yapabiliyorlar ancak maalesef bu özellikler ülkemizden kullanılamıyor.

Alternatif ve çok özellikli bir mesajlaşma uygulaması arayanlar göz atmadan geçmesinler.

Yiğit Ekim Demir

Voxox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
227 TOPLAM İNDİRME
40.09 MB DOSYA BOYUTU

Voxox uygulaması sayesinde Mac bilgisayarlarınızdan arkadaşlarınızla sorunsuzca iletişim kurabiliyorsunuz.

Voxox uygulaması, Mac kullanıcılarının hem bu platformdaki dostlarıyla hem de diğer masaüstü ve mobil platformlardaki arkadaşlarıyla kolayca iletişim kurmak ve sohbet edebilmek için kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Basit kullanımı, arayüzü ve gelişmiş yetenekleri sayesinde uygulamayı kullanırken herhangi bir sıkıntı yaşamanız da mümkün değil diyebilirim.

Uygulamanın temel sohbet özelliklerini kısaca bir listelemek gerekirse;

  • Arama ve mesajlaşma
  • Grup mesajlaşmaları
  • Fotoğraflar gönderebilme ve alma
  • Video gönderebilme ve alma
  • Konum paylaşımı kabiliyeti
  • Dostları arama ve bulma

Voxox'un dikkat çeken bir diğer yanı ise ABD ve Kanada'da yaşayan kullanıcıların sahte telefon numaraları alabilmeleri ve böylece uluslararası görüşmeleri çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilmeleri. Ancak maalesef bu tip hizmetlerden ülkemizde varolan kullanıcılar faydalanamıyorlar.

Anlık olarak tercüme hizmeti de sunan uygulama, tabii ki bu çeviriler için Translate altyapısını kullanıyor fakat yeterince iyi bir şekilde sonuçları sunabildiğini söyleyebilirim.

Eğer yeni ve her platformda varolan bir sohbet uygulaması arıyorsanız göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flock

    Flock, takım olarak çalışna arkadaş grupları yada iş yerleri içinde iletişim kurmak isteyenlerin kullanarak rahatlıkla mesajlaşabileceği verim arttıran bir iletişim programı.
  • Slack

    Slack, Android ve iOS platformlarında uygulamaları çıkmış olan ve şimdide Windows versiyonu geliştirilen bir takım içi iletişim programı.
  • Zulip

    Zulip, Dropbox tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu anlık mesajlaşma uygulaması.
  • Google Talk

    GTalk hesabınızı masaüstünden kullanabilmenize olanak tanıyan bu yazılım ile Google hesabı olan arkadaşlarınızla anlık mesajlaşma olanağına sahip olacaksınız.
  • Camfrog Video Chat

    Camfrog sesli ve görüntülü iletişim kurmanıza, kendi sohbet odanızı açmanıza ve bünyesindeki kanal ve sohbet odaları sayesinde kullanıcılarla aynı anda video sohbeti yapmanızı sağlıyor.
  • Fleep

    Fleep programı ile hem Windows hem de diğer platformlardaki arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz.
  • Facebook Messenger

    Facebook Messenger, arkadaşlarınızla sohbet edip, en son güncellemeleri takip etmenizi sağlayan pratik bir mesajlaşma programı.
  • Bleep

    Bleep programını kullanarak sunucularda hiç bir iz bırakmadan şifreli bir şekilde dostlarınızla sohbet edebilirsiniz.