VSDC Free Audio CD Grabber

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
977 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Ses disklerinizi farklı formatlardaki müzik dosyalarına dönüştürmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

VSDC Free Audio CD Grabber programı elinizdeki ses CD’lerini (Audio CD) kolayca istediğiniz ses dosyası formatlarına dönüştürmenize olanak sağlıyor.

CD’lerde yer alan ses dosyalarını çevirebileceğiniz örnek formatlar arasında MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC ve diğer popüler formatlar yer alıyor. Eğer internet bağlantınız varsa aynı zamanda müziklerin sanatçı ve parça isimlerini de bulabilen programı oldukça kolay bir kullanıma sahip.

Aynı zamanda ses CD’lerinizi çok hızlı ve kalitesinden ödün vermeden başka formatlara dönüştüren bu programla elinizde bulunan disklere zarar vermeden müziklerinizi tekrar tekrar dinleme olanağına kavuşabilirsiniz.

Program birden çok çekirdekli işlemcileri de uygun şekilde kullanarak en hızlı şekilde dosyalarınızı dönüştürmeyi tamamlıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Audio CD To MP3 Converter

    Müzik diskinizin içinde bulunan dosyaları tek bir tuşla popüler müzik sıkıştırma formatlarına özellikle MP3'e dönüştürmenizi sağlayan programdır.
  • Any Audio Grabber

    Any Audio Grabber, müzik CD'lerini bilgisayarınız üzerine farklı ses formatlarında kaydetmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Free Audio Converter

    Free Audio Converter, farklı ses formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.
  • Spesoft Audio Converter

    Spesoft Audio Converter ile müzik CD'lerinizi ve ses dosyalarınızı farklı formatlarda bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz
  • Audio Transcoder

    Audio Transcoder ile ses dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürebilir ve müzik CD'lerinizi bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • AudioCrusher 1.4

    Audio Crusher ile cd'lerinizdeki müzikleri bilgisayarınıza mp3 olarak kaydedebilirsiniz.
  • Audio Catalyst v2.1

    Çok iyi bir CD ripper programı. Performans açısından bakıldığında oldukça başarılı. AudioCatalyst 2.1 müzik CD'lerindeki programları otomatik MP3 yapıyor..