VSDC Free Video Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.4/5 ZİYARETÇİ
241,477 TOPLAM İNDİRME
92.2 MB DOSYA BOYUTU

Videolarınızı kolayca montajlamak ve efektler vermek istiyorsanız bu video düzenleme programını kullanabilirsiniz.

Sürekli olarak amatör video işleriyle uğraşanlar ve bu nedenle ücretsiz bir video düzenleme programına ihtiyaç duyanların kullanabilecekleri en uygun programlardan bir tanesi de VSDC Free Video Editor yazılımı.

Programı kullanırken videolarınızı dilediğiniz gibi kesip yapıştırabilir, temel efektler verebilir ve montajını gerçekleştirebilirsiniz. Program videonuzu montajlarken sadece farklı videoları birleştirmenizi veya farklı dakikalarda oynatmanızı sağlamıyor, aynı zamanda videoları üst üste bindirerek farklı boyutlarda tek bir ekranda oynatmanıza da yardımcı oluyor.

Renk düzeltme, nesne şekillendirmesi, nesne filtreleri ve geçiş efektleri olmak üzere 4 adet efekt kategorisi bulunduran VSDC Free Video Editor’un bu özelliklerini kullanmak bir o kadar da kolay.

Hazırladığınız videoları CD ve DVD’lere yazmak isterseniz başka bir yazma programına ihtiyaç duymadan VSDC Free Video Editor’un içerisinde gelen yazma yeteneğini kullanabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wondershare Video Editor

    Wondershare Video Editor, Windows Movie Maker ve iMovie'ye alternatif en iyi video düzenleme programıdır.
  • Clipchamp

    Clipchamp, içerik oluşturucular için en iyi ücretsiz video düzenleme programlarından biri.
  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, Adobe Photoshop yazılımından çok daha uygun fiyatlı ve fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan tüm araçları sunuyor.
  • Adobe Premiere Pro

    Adobe Premiere Pro, her türden video düzenleme işlemini yapabileceğiniz profesyonel bir video düzenleme programıdır.
  • VideoStudio

    Corel VideoStudio, her seviyede kullanıcıya hitap eden tonlarca gelişmiş efekt ve filtre içeren video düzenleme programıdır.
  • GiliSoft Video Editor

    Windows için GiliSoft Video Editor programı, videolarınız üzerinde yapmak istediğiniz tüm düzenleme ve değiştirme işlemleri için kullanabileceğiniz bir video editörüdür.
  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • Magic Audio Editor Pro

    Başarılı bir ses düzenleyici.