Vücut Geliştirme

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,281 TOPLAM İNDİRME

Android için Vücut Geliştirme uygulaması, evinizde spor salonuna gitmeye gerek kalmadan vücudunuzu geliştirmenizi sağlayacak.

Android için Vücut Geliştirme uygulaması, evinizde spor salonuna gitmeye gerek kalmadan vücudunuzu geliştirmenizi sağlayacak.

Bu uygulama, vücut geliştirme için ihtiyacınız olan detaylı bir program içermekte. Android telefonunuzda ya da tabletinizde kullanabileceğiniz uygulamada vücudunuzun belirli kaslarını çalıştırmanızı sağlayacak hareketler animasyonlarla ve ayrıntılı açıklamalarla yer almakta. Sporu destekleyecek beslenme listesi, çalışma ve ısınma önerileri de burada bulunuyor. Uygulama içinde “Hareketler”, “Hazır Program”, “Diyet” ve “Öneriler” bölümlerini bulacaksınız. Burada Diyet bölümüne gelerek profilinizi oluşturabilir, ideal kilonuzu girerek kilo takibinizi yapabilirsiniz. Bunların yanı sıra uygulamayı kullanmak için internet bağlantısına da ihtiyaç yoktur. Hareketlerden kaç set yapmanız gerektiğini öğrenmek için sağ üstteki “i” tuşunu kullanabilirsiniz.

Geliştirebileceğiniz kaslar: Karın ve Mide Kasları, Ön Kol Kasları, Arka Kol Kasları, Ön Bacak Kasları, Arka Bacak Kasları, Göğüs Kasları, Ön Omuz Kasları, Arka Omuz Kasları, Bel ve Kalça Kasları, Sırt Kasları

Pilates bölümünde yer alan hareketler: Sıkılaştırma Hareketleri, Denge Hareketleri, Esnetme Hareketleri, Kol Hareketleri, Göğüs Hareketleri, Omuz Hareketleri, Karın Hareketleri

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vücut Geliştirme Rehberi

    Vücut Geliştirme ve Diyet, vücut geliştirme hareketlerinin nasıl yapılacağını ve sağlıklı beslenmek için diyetler bulabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Vücut Geliştirme Hareketleri

    Android için geliştirilen bu uygulama, adından da anlaşılacağı gibi vücut geliştirme sporu yapmak isteyenlere rehberlik etmek üzere tasarlanmıştır.
  • VKI - Vücut Kitle İndeksi

    VKI - Vücut Kitle İndeksi mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir BMI hesaplama uygulamasıdır
  • Vücut Kitle İndeksi

    Vücut Kitle İndeksi, boy ve kilo bilgileri üzerine tespit edilen verilere ulaşılmasını sağlayan bir mobil uygulama.
  • Ultimate Full Body Workouts

    Ultimate Full Body Workouts, bayanlar ve baylar için vücut egzersizleri içeren sağlık - fitness uygulaması.
  • BMI Calculator

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz vücut kitle endeksi hesaplama uygulamasıdır.
  • İdeal Ağırlık

    İdeal Ağırlık ile kilo takibi yapabilir ve vücut kitle indeksinizi görüntüleyebilirsiniz
  • Sleep Cycle

    Sleep Cycle, uykuda vücut hareketliliğinizi algılayarak uykunuzun en hafif olduğu aralıkta sizi uyandırıyor.