VueScan

DENEME SÜRÜMÜ
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
106,884 TOPLAM İNDİRME
8.91 MB DOSYA BOYUTU

VueScan, en çok kullanılan ve hemen her kullanıcı grubuna hitap eden profesyonel bir tarama programıdır.

VueScan, klasik ev kullanıcılarından profesyonel şirketlere kadar birçok kesimin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir tarama programıdır. Sahip olduğu gelişmiş özelliklerin yanı sıra oldukça kullanışlı bir yapıya sahip olan VueScan ile derin renk ve katman özelliklerine sahip taramalar gerçekleştirebilirsiniz. Türkçe dil desteğine de sahip olan başarılı uygulama hem Windows hem de MacOS işletim sistemleri üzerinde kullanılmaya devam ediliyor. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan VueScan ile başarılı taramalar yapabilirsiniz.

VueScan Programın Özellikleri

  • Döküman, fotoğraf ve film tarama
  • Taramaları PDF, JPEG, TIFF ve TXT formatlarında kaydedebilme
  • Photoshop'tan dosya çekebilme
  • Çoklu tarama yapabilme

VueScan, kurulum esnasında ve sonrasında bilgisayarınıza herhangi bir ek uygulama yüklemez. Programı satın alarak hali hazırda sahip olduğundan çok daha fazla işlemi yerine getirebilirsiniz. Ücretsiz olarak yayınlanan VueScan ile döküman, fotoğraf ve film tarama yapabilecek, PhotoShop'tan dosya çekebileceksiniz. Çoklu tarama yapabilmeye de imkan veren başarılı yazılım sayesinde işlemlerinizi artık hızlı bir şekilde yapabileceksiniz.

Onur Şendere

VueScan

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
10,109 TOPLAM İNDİRME
7.59 MB DOSYA BOYUTU

Her tarayıcıyla uyumlu çalışan VueScan ile taranmış verileri kolayca düzenleyin.

En basit ve gelişmiş tarama uygulaması olan VueScan ile verimliliğinizi artırın. Var olan tarayıcınızı kullanarak daha az zamanda daha fazla işler yapın.

VueScan, her türlü tarayıcıyla uyumlu olarak çalışır ve size emeklerinizin karşılığını verir. Doküman, fotoğraf ve film tarayabilen VueScan, taramaları PDF, JPEG, TIFF ve TXT formatlarında kaydedebilir.

Program her kalitede çalışabilme özelliğine sahiptir. Çok yüksek çözünürlükte ya da en düşüğünde. Kendi içindeki bileşenlerle her zaman iyi sonucu ekrana yansıtır. Solmuş fotoğraflarınızı bu programla tarayarak yeniden düzenleyebilirsiniz.

 

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • PerfectOptimizer

    Sisteminizdeki kayıp, bağlantısız ve düzensiz dosyaları ve sistem kayıt girdilerini temizleyebilirsiniz. Bu sayede bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz. Ayrıca sistem hızlandırma araçları sayesinde de birçok optimizasyon işlemini tek bi
  • Sistem Kurulumu [BDE]

    Borland Delphi'de Paradox Veri Tabanı ile yapılmış Uygulamaları için gerekli bir yazılımdır
  • SmartPower

    SmartPower, bilgisayarınızı gerekli durumlarda kapatarak veya bekleme moduna alarak güç tasarrufu sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Mem Reduct

    Mem Reduct ile bilgisayarınızın bellek bilgilerini kontrol ederek, gerekli durumlarda belleği boşaltarak performans artışı sağlayabilirsiniz.
  • MonitorInfoView

    MonitorInfoView, kullandığınız monitör hakkında gerekli bilgileri görüntülemenizi sağlayan basit ama yararlı bir bilgisayar programı.
  • Wise PC 1stAid

    Wise PC 1stAid, bilgisayarınızı onarmak için gerekli tüm çözümleri kullanıcılara sunan güçlü bir yazılımdır.
  • System Mechanic Professional

    System Mechanic Professional ile bilgisayarınızı her zaman ilk günkü gibi temiz ve yüksek performansta kullanmanız için gerekli araçlara ve bakıma sahip olacaksınız.